Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Kogi Olympia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2748
Kogi Olympia Maia-zee fc
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


15e minuut.
Nwaneri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwaneri geeft de bal voor. Daar is Ayorinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajao is nu in balbezit. Ajao draait met de bal, schiet en ... Babalade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Nworgu verovert de bal door een tackle van achteren. Nworgu speelt de bal door. Ayorinde rent richting de bal. Ogbodudu verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbodudu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Olympia 36%, Maia-zee fc 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kogi Olympia - Maia-zee fc 0:0

52e minuut.
Shola geeft een hoge lob. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi passt de bal zonder na te denken. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okolosi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dosu verovert de bal door een tackle van achteren. Dosu passt de bal met de wreef. Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale draait met de bal, schiet en ... Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Olympia - Maia-zee fc 0:1

66e minuut.
Akanji zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogbodudu rent richting de bal. Ayorinde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayorinde krijgt een gele kaart. Ogbodudu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ogbodudu kan niet meer verder spelen. Ogungbure komt het veld opgelopen. Edusei komt bij de bal en schiet. Babalade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kogi Olympia - Maia-zee fc 1:1

82e minuut.
Ayorinde probeert naar een medespeler te passen. Edusei met een sublieme pass. Ogungbure speelt de bal door. Ajao rent richting de bal. Ajao draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ajao passt de bal in één keer door. Ogungbure rent richting de bal. Ogungbure passt de bal met de wreef. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Afolabi rent richting de bal. Afolabi speelt de bal door. Bale rent richting de bal. Bale haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kogi Olympia - Maia-zee fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kogi Olympia 41%, Maia-zee fc 59%.
Kogi Olympia - Maia-zee fc 1:2