Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Chelsea cf Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2770
Chelsea cf ayang fc
Normal Tactiek 541
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Adepoju geeft de bal voor. Olugbodi geeft een hoge lob. Ohaegbu is nu in balbezit. Onwuachi onderschept slim de pass. Onwuachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Agbo geeft een lange en hoge pass. Omoh kopt de bal weg. Ola heeft problemen om de bal te vangen. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap. Agbonavbare bokst de bal weg.

13e minuut.
Ndah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndah passt de bal in één keer door. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Ohaegbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea cf - ayang fc 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Enakarhire de bal. Agbim met een sublieme pass. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea cf - ayang fc 1:1

22e minuut.
Adebola speelt de bal door. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju speelt de bal door. Kala Otaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala Otaji draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Adepoju met een sublieme pass. Abana is nu in balbezit. Agbim begaat een overtreding. Agbim krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Enakarhire met een sublieme pass. Lawal is nu in balbezit. Lawal passt de bal in één keer door. Kala Otaji is nu in balbezit. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Ohaegbu de bal onder controle te krijgen. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju passt de bal in één keer door. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea cf 57%, ayang fc 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea cf - ayang fc 1:1

61e minuut.
Adepoju passt de bal zonder na te denken. Kala Otaji rent richting de bal. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh draait met de bal, schiet en ... Agbonavbare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea cf - ayang fc 1:2

64e minuut.
Daar is Ohaegbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Onwuachi. Agbim raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Ogbeche passt de bal in één keer door. Abana rent richting de bal. Abana passt de bal in één keer door. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Adepoju speelt de bal door. Enakarhire is nu in balbezit. Enakarhire passt de bal zonder na te denken. Abana is nu in balbezit. Abana geeft een lange en hoge pass. Anyamkegh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Lawal rent richting de bal. Kala Otaji onderschept slim de pass. Kala Otaji met een sublieme pass. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anyamkegh met een sublieme pass. Enakarhire heeft problemen om de bal te vangen. Enakarhire passt de bal met de wreef. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea cf 53%, ayang fc 47%.
Chelsea cf - ayang fc 1:2