Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: BlueLockFC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2889
BlueLockFC chilwell fc
451 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 24.7
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Nwankwo geeft een lange en hoge pass. Etafia is nu in balbezit. Etafia met een sublieme pass. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ikedia geeft een lange en hoge pass. Nwankwo rent richting de bal. Nwankwo geeft een hoge lob. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Shuaibu de bal. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Etafia probeert naar een medespeler te passen. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor schiet op doel. De bal raakt de paal. Okala bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - chilwell fc 1:0

34e minuut.
Olofinjana geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Etafia de bal onder controle te krijgen. Obisesan probeert naar een medespeler te passen. Shuaibu rent richting de bal. Eliakwu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Babangida passt de bal zonder na te denken. Iheanacho heeft problemen om de bal te vangen. Iheanacho met een sublieme pass. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor draait met de bal, schiet en ... Okala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Daar is Eliakwu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker speelt de bal door. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Okala trapt de bal weg van het doel. Eliakwu kopt de bal weg. Madu probeert de bal aan de voet te houden. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ogbodudu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Okala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Etafia is nu in balbezit. Etafia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueLockFC 51%, chilwell fc 49%.
BlueLockFC - chilwell fc 1:0

59e minuut.
Aminu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imagbudu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iheanacho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Imagbudu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eliakwu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BlueLockFC - chilwell fc 1:1

63e minuut.
Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Eliakwu is nu in balbezit. Eliakwu speelt de bal door. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan met een sublieme pass. Imagbudu rent richting de bal. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap. Chibueze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Shuaibu passt de bal met de wreef. Obisesan rent richting de bal. Obisesan passt de bal in één keer door. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Shuaibu met een sublieme pass. Obisesan is nu in balbezit. Obisesan passt de bal zonder na te denken. Imagbudu is nu in balbezit. Imagbudu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueLockFC 59%, chilwell fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueLockFC - chilwell fc 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueLockFC 40%, chilwell fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BlueLockFC - chilwell fc 1:1

110e minuut.
Eguavoen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shuaibu zal de hoekschop nemen. Eliakwu rent richting de bal. Eliakwu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

112e minuut.
Chibueze trapt de bal weg. Babangida kopt de bal weg. Daar is Eguavoen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obisesan draait met de bal, schiet en ... Chibueze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

115e minuut.
Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Okala verovert de bal door een tackle van achteren. Ikedia begaat een overtreding. Ikedia krijgt een gele kaart.

120e minuut.
Shuaibu passt de bal met de wreef. Obisesan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obisesan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Imagbudu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueLockFC - chilwell fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueLockFC 65%, chilwell fc 35%.
BlueLockFC - chilwell fc 1:2