Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Citadel FC Akobo Ibadan Rivers Lions
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Aiyenugba is nu in balbezit. Mohammed verovert de bal door een tackle van achteren. Mohammed passt de bal in één keer door. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni haalt uit met een fantastische trap. Madu bokst de bal weg.

16e minuut.
Oruma passt de bal zonder na te denken. Daar is Aiyenugba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba onderschept slim de pass. Aiyenugba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Citadel FC Akobo Ibadan - Rivers Lions 0:1

19e minuut.
Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Omolade verovert de bal door een tackle van achteren. Omolade passt de bal zonder na te denken. Ozuah rent richting de bal. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. Imagbudu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Adepoju is nu in balbezit. Okemiri verovert de bal door een tackle van achteren. Okemiri passt de bal in één keer door. Aiyenugba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiyenugba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Omolade rent richting de bal. Oruma verovert de bal door een tackle van achteren. Oruma speelt de bal door. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba schiet op doel. Madu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ozuah is nu in balbezit. Layeni is nu in balbezit. Ozuah onderschept slim de pass. Ozuah schiet op doel. Imagbudu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Citadel FC Akobo Ibadan - Rivers Lions 1:1

26e minuut.
Martins passt de bal met de wreef. Daar is Adepoju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adepoju speelt de bal door. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Citadel FC Akobo Ibadan - Rivers Lions 2:1

29e minuut.
Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu speelt de bal door. Mohammed rent richting de bal. Aiyenugba is nu in balbezit. Aiyenugba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nwanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwanu speelt de bal door. Klungelig pakt Ozuah de bal. Ozuah haalt uit met een fantastische trap. Udi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Imagbudu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citadel FC Akobo Ibadan 53%, Rivers Lions 47%.
Citadel FC Akobo Ibadan - Rivers Lions 2:1

46e minuut.
Okemiri passt de bal in één keer door. Omolade is nu in balbezit. Omolade passt de bal in één keer door. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mohammed geeft een hoge lob. Udi geeft een hoge lob. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozuah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Citadel FC Akobo Ibadan 53%, Rivers Lions 47%.
Citadel FC Akobo Ibadan - Rivers Lions 2:1