Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Westland FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Westland FC Biafra Eagles
433 Tactiek 5-2-3 Dynamic
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Onwuachi passt de bal in één keer door. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro passt de bal met de wreef. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Umar met een harde bal richting middenveld. Obidimalor kopt de bal weg. Onwuachi heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:1

4e minuut.
Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju geeft de bal voor. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi schiet op doel. Umar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obidimalor neemt de hoekschop. Okoro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Okoro schiet op doel. Doeltrap. Babalade trapt de bal weg van het doel. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Babalade met een harde bal richting middenveld. Onwuzuruike kopt de bal weg. Onwuachi heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi schiet op doel. Babalade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Olasupo rent richting de bal. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler passt de bal zonder na te denken. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Omoefe rent richting de bal. Olasupo begaat een overtreding. Omoefe raakt geblesseerd tijdens het duel. Omoefe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Layeni rent richting de bal. Onwuachi onderschept slim de pass. Onwuachi passt de bal in één keer door. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Obidimalor passt de bal zonder na te denken. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi passt de bal met de wreef. Okoro rent richting de bal. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Offor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onwuachi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adepoju met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Okoro de bal. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Kondaponi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Okoro rent richting de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:2

23e minuut.
Umar geeft een lange en hoge pass. Onwuachi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kondaponi is nu in balbezit. Okoro verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:3

25e minuut.
Igweokolo is nu in balbezit. Igweokolo geeft een lange en hoge pass. Onwuachi probeert naar een medespeler te passen. Okoro heeft problemen om de bal te vangen. Okoro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Onwuzuruike kopt de bal weg. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondaponi rent richting de bal. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Babalade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:4

33e minuut.
Onwuzuruike passt de bal met de wreef. Kondaponi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okoro rent richting de bal. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike draait met de bal, schiet en ... Babalade bokst de bal weg.

40e minuut.
Okoronkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoronkwo geeft een hoge lob. Butler kopt de bal weg. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:5

42e minuut.
Obidimalor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butler probeert naar een medespeler te passen. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ... Kondaponi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obidimalor zal de hoekschop nemen. Daar is Onwuachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuachi schiet op doel. Babalade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okoro rent richting de bal. Okoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westland FC 81%, Biafra Eagles 19%.
Westland FC - Biafra Eagles 0:6

47e minuut.
Onwuzuruike kopt de bal weg. Okoro probeert de bal aan de voet te houden. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Okoro probeert de bal aan de voet te houden. Babalade bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Okoro rent richting de bal. Okoro passt de bal zonder na te denken. Onwuachi heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... Babalade probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike geeft een lange en hoge pass. Offor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Butler probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro rent richting de bal. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Babalade trapt de bal weg. Onwuzuruike kopt de bal weg. Onwuachi rent richting de bal. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Olasupo is nu in balbezit. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike geeft de bal voor. Okoro rent richting de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler passt de bal zonder na te denken. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:7

72e minuut.
Butler rent richting de bal. Butler speelt de bal door. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike passt de bal met de wreef. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:8

84e minuut.
Omotayo geeft de bal voor. Inworp. Adepoju met de inworp. Obidimalor geeft een lange en hoge pass. Okoro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:9

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Omoefe met een snelle inworp. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:10

89e minuut.
Layeni probeert naar een medespeler te passen. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap. Babalade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Westland FC - Biafra Eagles 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Westland FC 86%, Biafra Eagles 14%.
Westland FC - Biafra Eagles 0:11