Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Θύελλα Ελεούσας ΛΑΜΟΓΙΑ F.C
stefanos 1 Tactiek fx2
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 67.2
good Schieten formidable
adequate Passen formidable
solid Verdedigen excellent


13e minuut.
Papalexopoulos met een sublieme pass. Spetsiotis is nu in balbezit. Spetsiotis speelt de bal door. Polyzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyzos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Papalexopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Papalexopoulos geeft een hoge lob. Ungureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tselementes verovert de bal door een tackle van achteren. Polyzos rent richting de bal. Crespo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crespo krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Spetsiotis rent richting de bal. Spetsiotis geeft de bal voor. Pangraţiu krijgt zijn hoofd ertegen. Tselementes verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spetsiotis zal de hoekschop nemen. Polyzos maakt een snoekduik en kopt de bal. Fox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Polyzos rent richting de bal. Polyzos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spetsiotis de bal. Spetsiotis geeft een hoge lob. Pangraţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Šijan verovert de bal door een tackle van achteren. Šijan geeft een lange en hoge pass. Ungureanu controleert de bal met de borst. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu schiet op doel. Paal! Fox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:1

38e minuut.
Batsinilas speelt de bal door. Arroupe met een sublieme pass. Klungelig pakt Spetsiotis de bal. Spetsiotis geeft een lange en hoge pass. Pangraţiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bonnet kopt de bal weg. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu passt de bal met de wreef. Polyzos rent richting de bal. Polyzos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papalexopoulos met de inworp. Spetsiotis is nu in balbezit. Spetsiotis geeft de bal voor. Pangraţiu krijgt zijn hoofd ertegen. Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Crespo controleert de bal met de borst. Polyzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyzos passt de bal met de wreef. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu schiet op doel. Fox bokst de bal weg. Daar is Ungureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Θύελλα Ελεούσας 84%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 16%.
Θύελλα Ελεούσας - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:1

48e minuut.
Polyzos kopt de bal weg. Pangraţiu rent richting de bal. Tassidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tassidis krijgt een gele kaart. Pangraţiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tassidis met een sublieme pass. Pangraţiu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Fox probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:2

50e minuut.
Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Holban passt de bal zonder na te denken. Spetsiotis rent richting de bal. Klungelig pakt Spetsiotis de bal. Spetsiotis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polyzos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Θύελλα Ελεούσας - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:3

58e minuut.
Klungelig pakt Holban de bal. Holban probeert naar een medespeler te passen. Spetsiotis is nu in balbezit. Spetsiotis geeft een hoge lob. Pangraţiu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Holban kopt de bal weg. Papalexopoulos met een sublieme pass. Spetsiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spetsiotis geeft de bal voor. Pangraţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Papalexopoulos is nu in balbezit. Papalexopoulos passt de bal zonder na te denken. Spetsiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spetsiotis geeft een hoge lob. Polyzos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polyzos is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Papalexopoulos speelt de bal door. Spetsiotis rent richting de bal. Spetsiotis speelt de bal door. Polyzos is nu in balbezit. Polyzos schiet op doel. Fox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Θύελλα Ελεούσας 75%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 25%.
Θύελλα Ελεούσας - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:3