Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:21
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: laseminte
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 28302
MoReS FC Real Beckham C-ta
bailando Tactiek 5-2-1L-2
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Leonte passt de bal met de wreef. Paglia is nu in balbezit. Paglia passt de bal in één keer door. Jasina rent richting de bal. Jasina haalt uit met een fantastische trap. Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Waczków trapt de bal weg van het doel. Zachariáš kopt de bal weg. Paglia is nu in balbezit. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Paglia kopt de bal weg. Jasina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ranović. Ranović krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Październik heeft problemen om de bal te vangen. Październik passt de bal met de wreef. Szmidt onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bergier zal de hoekschop nemen. Badarică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Październik rent richting de bal. Październik passt de bal in één keer door. Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović rent richting de bal. Ranović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Smith kopt de bal weg. Martinovici rent richting de bal. Martinovici passt de bal in één keer door. Toome rent richting de bal. Toome draait met de bal, schiet en ... Badarică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Badarică met een sublieme pass. Paglia kopt de bal weg. Klungelig pakt Bergier de bal. Bergier geeft een hoge lob. Ćwiacz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ranović passt de bal zonder na te denken. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici passt de bal met de wreef. Ćwiacz rent richting de bal. Ćwiacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mentorski is nu in balbezit. Mentorski passt de bal zonder na te denken. Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Ćwiacz de bal. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz onderschept slim de pass. Ćwiacz draait met de bal, schiet en ... Badarică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 43%, Real Beckham C-ta 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MoReS FC - Real Beckham C-ta 0:0

50e minuut.
Waczków speelt de bal door. Kitowicz is nu in balbezit. Met opzet legt Ćwiacz zijn tegenspeler op de grond. Ćwiacz krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranović is nu in balbezit. Ranović passt de bal in één keer door. Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Martinovici schiet op doel. Badarică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Zachariáš rent richting de bal. Zachariáš met een sublieme pass. Leonte speelt de bal door. Zachariáš rent richting de bal. Zachariáš geeft een hoge lob. Waczków bokst de bal weg. Mentorski kopt de bal weg. Leonte probeert de bal met de borst te controleren. Martinovici begaat een overtreding. Leonte wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martinovici met een snelle inworp. Kitowicz probeert naar een medespeler te passen. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Badarică probeert naar een medespeler te passen. Jasina kopt de bal weg. Tadin is nu in balbezit. Paglia verovert de bal door een tackle van achteren. Paglia draait met de bal, schiet en ... Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Martinovici kopt de bal weg. Ćwiacz rent richting de bal. Ranović rent richting de bal. Ćwiacz is nu in balbezit. Ranović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Październik met een sublieme pass. Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici passt de bal met de wreef. Ćwiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiacz draait met de bal, schiet en ... Badarică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bergier zal de hoekschop nemen. Garrido controleert de bal met de borst. Ćwiacz is nu in balbezit. Ćwiacz schiet op doel. Badarică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 43%, Real Beckham C-ta 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MoReS FC - Real Beckham C-ta 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Zachariáš speelt de bal door. Leonte speelt de bal door. Jasina is nu in balbezit. Jasina schiet op doel. Waczków werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Real Beckham C-ta 0:1

98e minuut.
Daar is Bergier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachariáš speelt de bal door. Paglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paglia geeft een hoge lob. Jasina springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - Real Beckham C-ta 0:2

102e minuut.
Kitowicz passt de bal zonder na te denken. Mentorski is nu in balbezit. Mentorski geeft een lange en hoge pass. Jasina rent richting de bal. Jasina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

105e minuut.
Szmidt geeft een hoge lob. Paglia is nu in balbezit. Paglia speelt de bal door. Jasina rent richting de bal. Jasina draait met de bal, schiet en ... Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 66%, Real Beckham C-ta 34%.
MoReS FC - Real Beckham C-ta 0:2

106e minuut.
Jasina is nu in balbezit. Jasina passt de bal zonder na te denken. Leonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonte geeft een lange en hoge pass. Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

114e minuut.
Daar is Szmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmidt geeft een lange en hoge pass. Leonte kopt de bal weg. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 55%, Real Beckham C-ta 45%.
MoReS FC - Real Beckham C-ta 0:2