Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FaannnyyyyTeam Borsalona
4132 Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 66.1
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Luque passt de bal in één keer door. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański onderschept slim de pass. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Hordecki de bal. Hordecki passt de bal met de wreef. Daar is Biaduń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaduń geeft de bal voor. Selymes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FaannnyyyyTeam - Borsalona 0:1

18e minuut.
Laurila met een sublieme pass. Biaduń is nu in balbezit. Biaduń met een sublieme pass. Selymes is nu in balbezit. Selymes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lukšić verovert de bal door een tackle van achteren. Lukšić geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Selymes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaannnyyyyTeam 63%, Borsalona 37%.
FaannnyyyyTeam - Borsalona 0:1

46e minuut.
de Faria komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bresciano speelt de bal door. Selymes is nu in balbezit. Süleymanlı rent richting de bal. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ciskowski is nu in balbezit. de Faria verovert de bal door een tackle van achteren. Belim rent richting de bal. de Faria verovert de bal door een tackle van achteren. de Faria draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FaannnyyyyTeam - Borsalona 1:1

66e minuut.
Morozowski kopt de bal weg. Biaduń bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń passt de bal in één keer door. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Achim komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bresciano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaduń verovert de bal door een tackle van achteren. Biaduń geeft een hoge lob. Selymes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FaannnyyyyTeam - Borsalona 1:2

74e minuut.
Belim rent richting de bal. Belim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lozada met de inworp. Prunea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hordecki is nu in balbezit. Hordecki geeft de bal voor. Selymes rent richting de bal. Selymes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FaannnyyyyTeam - Borsalona 1:3

80e minuut.
Lungulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciano verovert de bal door een tackle van achteren. Bresciano geeft een hoge lob. Selymes maakt een snoekduik en kopt de bal. Schmatzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FaannnyyyyTeam - Borsalona 1:4

87e minuut.
Friedman rent richting de bal. Friedman geeft de bal voor. Inworp. Bresciano met een snelle inworp. Biaduń geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Cazanescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazanescu geeft een hoge lob. Inworp. Bresciano met de inworp. Biaduń geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaannnyyyyTeam 72%, Borsalona 28%.
FaannnyyyyTeam - Borsalona 1:4