Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIRTUS UNIVERSITATEA CRAIOVA
hali23modos Tactiek FORZA2EXT
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
67 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


16e minuut.
Karakushev verovert de bal door een tackle van achteren. Karakushev geeft de bal voor. Ayoroa kopt de bal weg. Garcia rent richting de bal. Garcia geeft een lange en hoge pass. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sunyovszky passt de bal in één keer door. Petković heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sunyovszky. Sunyovszky krijgt een gele kaart.

24e minuut.
de Maere verovert de bal door een tackle van achteren. Muzyka is nu in balbezit. Met opzet legt de Maere zijn tegenspeler op de grond. de Maere krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 55%, UNIVERSITATEA CRAIOVA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIRTUS - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:0

47e minuut.
Bagaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaman geeft een lange en hoge pass. Pascoalino kopt de bal weg. Cemre is nu in balbezit. Cemre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Muzyka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. de Maere maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0:1

51e minuut.
Cemre probeert naar een medespeler te passen. Garcia is nu in balbezit. Garcia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Machado de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Caterincă bokst de bal weg.

55e minuut.
Nowrotek passt de bal met de wreef. Davies is nu in balbezit. Davies geeft een lange en hoge pass. Muzyka springt en kopt de bal. Penadés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIRTUS - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1:1

68e minuut.
Argeşeanu passt de bal met de wreef. Garcia is nu in balbezit. Garcia passt de bal met de wreef. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bagaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garcia de bal. Garcia geeft de bal voor. Cemre maakt een snoekduik en kopt de bal. Caterincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Houston geeft een lange en hoge pass. Vadkerti kopt de bal weg. Muzyka heeft problemen om de bal te vangen. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Penadés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - UNIVERSITATEA CRAIOVA 2:1

86e minuut.
Bagaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagaman geeft de bal voor. Muzyka kopt de bal weg. Klungelig pakt Vadkerti de bal. Vadkerti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
de Maere neemt vlug de vrije trap. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Houston. Houston krijgt een gele kaart. Machado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Machado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Caterincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Ayoroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoroa geeft een lange en hoge pass. Houston rent richting de bal. Machado verovert de bal door een tackle van achteren. Machado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 61%, UNIVERSITATEA CRAIOVA 39%.
VIRTUS - UNIVERSITATEA CRAIOVA 2:1