Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peterrets de Tarragona DavCar FC
rombo meva Tactiek DavCar Bo
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
52 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Verhé met een sublieme pass. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor schiet op doel. Tahirli bokst de bal weg.

14e minuut.
Căruţaşu probeert naar een medespeler te passen. Gligorov is nu in balbezit. Gligorov geeft de bal voor. Pawłowski rent richting de bal. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... Cochrane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chacón onderschept slim de pass. Cuypers speelt de bal door. Reynaga geeft een hoge lob. Pawłowski krijgt zijn hoofd ertegen. Cochrane bokst de bal weg.

16e minuut.
Pawłowski onderschept slim de pass. Kuśmienny is nu in balbezit. Kuśmienny passt de bal met de wreef. Cuypers rent richting de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Cochrane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cuypers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 0:1

24e minuut.
Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka geeft een lange en hoge pass. Reynaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaga geeft de bal voor. Cuypers springt en kopt de bal. Cochrane bokst de bal weg.

25e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Valera Espín is nu in balbezit. Valera Espín draait met de bal, schiet en ... Dubuś probeert de bal aan de voet te houden. Tahirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:1

28e minuut.
Valera Espín met een sublieme pass. Pastor rent richting de bal. Abreu rent richting de bal. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Reynaga rent richting de bal. Reynaga geeft een hoge lob. Cuypers rent richting de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ... Cochrane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:2

40e minuut.
Căruţaşu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reynaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaga passt de bal in één keer door. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 45%, DavCar FC 55%.
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:2

57e minuut.
Verhé is nu in balbezit. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Reynaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynaga geeft de bal voor. Pawłowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:3

64e minuut.
Căruţaşu passt de bal zonder na te denken. Reynaga rent richting de bal. Reynaga speelt de bal door. Cuypers rent richting de bal. Cuypers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski passt de bal in één keer door. Reynaga rent richting de bal. Reynaga geeft een lange en hoge pass. Cuypers maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Căruţaşu passt de bal met de wreef. Gligorov is nu in balbezit. Gligorov passt de bal met de wreef. Reynaga rent richting de bal. Reynaga geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu passt de bal in één keer door. Reynaga rent richting de bal. Reynaga geeft een hoge lob. Cuypers springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... Altuna probeert de bal aan de voet te houden. Cochrane bokst de bal weg.

75e minuut.
Gligorov geeft een lange en hoge pass. Cuypers kopt de bal weg. Pawłowski is nu in balbezit. Pawłowski draait met de bal, schiet en ... Cochrane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:4

77e minuut.
Altuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorov verovert de bal door een tackle van achteren. Gligorov geeft de bal voor. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szrnka rent richting de bal. Szrnka geeft de bal voor. Cuypers is nu in balbezit. Cuypers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:5

80e minuut.
Gligorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gligorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gligorov geeft de bal voor. Cochrane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cuypers maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:6

83e minuut.
Reynaga passt de bal met de wreef. Gligorov met een sublieme pass. Cuypers rent richting de bal. Cuypers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:7

86e minuut.
Lacraia rent richting de bal. Abd-al-Ati speelt de bal door. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Gligorov rent richting de bal. Altuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorov onderschept slim de pass. Gligorov haalt uit met een fantastische trap. Cochrane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 59%, DavCar FC 41%.
Peterrets de Tarragona - DavCar FC 1:8