Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballas FC Bermeo FC
ivanchutes 4-4-2 Tactiek 5-2-1-2
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
62.5 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Velciu onderschept slim de pass. Velciu geeft de bal voor. Anupam is nu in balbezit. Anupam haalt uit met een fantastische trap. Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Bermeo FC 1:0

16e minuut.
Adriaanse bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriaanse passt de bal zonder na te denken. Velciu met een sublieme pass. Anupam bereikt de bal nog maar net als eerste. Anupam draait met de bal, schiet en ... Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Zmyślony onderschept slim de pass. Zmyślony geeft een hoge lob. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann haalt uit met een fantastische trap. Lepore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballas FC - Bermeo FC 1:1

32e minuut.
Stegeman geeft een hoge lob. Velciu is nu in balbezit. Met opzet legt Avandıç zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Avandıç moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Avandıç schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu met een sublieme pass. Hillmann rent richting de bal. Hillmann haalt uit met een fantastische trap. Lepore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Bermeo FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 38%, Bermeo FC 62%.
Caballas FC - Bermeo FC 1:2

52e minuut.
Álvarez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez González geeft een hoge lob. Rodrigues bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigues geeft de bal voor. Łopaciński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Loredo geeft een hoge lob. Hillmann is nu in balbezit. Tuấn Trung maakt een afschuwelijke overtreding. Tuấn Trung krijgt een gele kaart.

54e minuut.
El-Labban rent richting de bal. El-Labban speelt de bal door. Pavleko met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bertelli is nu in balbezit. Bertelli geeft de bal voor. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caballas FC - Bermeo FC 1:3

78e minuut.
Adriaanse speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu passt de bal in één keer door. Anupam rent richting de bal. Anupam haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tuấn Trung geeft de bal voor. Inworp. Bărnuţiu met de inworp. Ciupitu geeft een hoge lob. Hillmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Adriaanse speelt de bal door. Anupam bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Labban speelt de bal door. Łopaciński is nu in balbezit. Łopaciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballas FC 40%, Bermeo FC 60%.
Caballas FC - Bermeo FC 1:3