Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sance C.F. Vichocuntín C.F
OFF443 Tactiek Glow_GdO_20
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.5 gemiddelde waardering 62.5
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Argyros rent richting de bal. Argyros passt de bal in één keer door. Elliott rent richting de bal. Elliott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:1

6e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een hoge lob. Dumortier kopt de bal weg. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott draait met de bal, schiet en ... García Begega bokst de bal weg.

6e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta geeft een hoge lob. Elliott kopt de bal weg. Dumortier rent richting de bal. Dumortier draait met de bal, schiet en ... García Begega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colunga rent richting de bal. Helmsley verovert de bal door een tackle van achteren. Helmsley geeft de bal voor. Dumortier springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:2

8e minuut.
Azat rent richting de bal. Azat passt de bal in één keer door. Travolta met een sublieme pass. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Colunga kopt de bal weg. Matador heeft problemen om de bal te vangen. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:3

13e minuut.
Elliott probeert naar een medespeler te passen. Dumortier met een sublieme pass. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley geeft de bal voor. Elliott springt en kopt de bal. García Begega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:4

15e minuut.
Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luna passt de bal in één keer door. Pajanović is nu in balbezit. Pajanović geeft de bal voor. Dumortier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:5

16e minuut.
Azat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beaumont komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Helmsley rent richting de bal. Helmsley geeft een lange en hoge pass. Elliott is nu in balbezit. Elliott schiet op doel. García Begega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:6

18e minuut.
Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Colunga de bal. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vales geeft de bal voor. Inworp. Pajanović met de inworp. Elliott geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Helmsley geeft een hoge lob. Dumortier kopt de bal weg. Elliott is nu in balbezit. Elliott draait met de bal, schiet en ... García Begega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:7

28e minuut.
Pajanović rent richting de bal. Donzello maakt een afschuwelijke overtreding. Pajanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elliott is nu in balbezit. Elliott draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Donzello kopt de bal weg. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een lange en hoge pass. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott haalt uit met een fantastische trap. García Begega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Travolta passt de bal in één keer door. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley geeft de bal voor. Elliott rent richting de bal. Elliott schiet op doel. García Begega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Pajanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajanović passt de bal met de wreef. Travolta probeert naar een medespeler te passen. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier draait met de bal, schiet en ... García Begega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Elliott rent richting de bal. Elliott haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Helmsley geeft een hoge lob. Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Doblas is nu in balbezit. Elliott verovert de bal door een tackle van achteren. Elliott draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sance C.F. 82%, Vichocuntín C.F 18%.
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:8

52e minuut.
Argyros probeert naar een medespeler te passen. Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Argyros probeert naar een medespeler te passen. Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley passt de bal zonder na te denken. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Helmsley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier verovert de bal door een tackle van achteren. Dumortier geeft een hoge lob. Elliott springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Panagos niet meer kan verder spelen. Okorie komt het veld opgelopen.

66e minuut.
García Begega met een harde bal richting middenveld. Luna kopt de bal weg. Pajanović is nu in balbezit. Pajanović haalt uit met een fantastische trap. García Begega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dumortier is nu in balbezit. Colunga begaat een overtreding. Dumortier raakt geblesseerd tijdens het duel. Travolta met een snel genomen vrije trap. Helmsley geeft een hoge lob. Elliott maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:9

70e minuut.
García Begega probeert naar een medespeler te passen. Luna kopt de bal weg. Daar is Vales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elliott rent richting de bal. Elliott schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Elliott rent richting de bal. Elliott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:10

71e minuut.
Napalony komt het veld opgelopen. Canosa komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Helmsley rent richting de bal. Helmsley probeert naar een medespeler te passen. Canosa is nu in balbezit. Canosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:11

77e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Canosa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Helmsley de bal. Helmsley geeft de bal voor. Canosa springt en kopt de bal. García Begega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Elliott is nu in balbezit. Elliott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:12

84e minuut.
García Begega speelt de bal door. Pajanović kopt de bal weg. Elliott is nu in balbezit. Elliott draait met de bal, schiet en ... García Begega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:13

86e minuut.
Napalony geeft een lange en hoge pass. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa onderschept slim de pass. Canosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sance C.F. 85%, Vichocuntín C.F 15%.
Sance C.F. - Vichocuntín C.F 0:13