Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yuncoefutebal Galifornia Shireh CF
442 Tactiek 4-4-2 Pivx2 At.O
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 66.5
adequate Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Charpentier passt de bal met de wreef. Dunđerski rent richting de bal. Šventek probeert naar een medespeler te passen. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Béguin rent richting de bal. Hasenbichler rent richting de bal. Béguin onderschept slim de pass. Béguin draait met de bal, schiet en ... Scutaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:1

14e minuut.
Trung Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoàng speelt de bal door. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin schiet op doel. Scutaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:2

15e minuut.
Trung Hoàng passt de bal zonder na te denken. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski met een sublieme pass. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:3

16e minuut.
Dunđerski kopt de bal weg. Béguin rent richting de bal. Polo González tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polo González krijgt een gele kaart. Béguin raakt geblesseerd tijdens het duel. Charpentier komt bij de bal en schiet. Scutaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dunđerski maakt een snoekduik en kopt de bal. Scutaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Trung Hoàng is nu in balbezit. Trung Hoàng passt de bal zonder na te denken. Dunđerski is nu in balbezit. Dunđerski schiet op doel. Scutaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Béguin haalt uit met een fantastische trap. Hasenbichler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Søgaard zal de hoekschop nemen. Dunđerski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trung Hoàng neemt de hoekschop. Béguin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Polo González is nu in balbezit. Béguin onderschept slim de pass. Béguin passt de bal met de wreef. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bernath onderschept slim de pass. Šventek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernath begaat een overtreding. Bernath krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Šventek passt de bal in één keer door. Charpentier speelt de bal door. Klungelig pakt Stroe de bal. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:4

37e minuut.
Trung Hoàng rent richting de bal. Trung Hoàng passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dunđerski de bal. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap. Scutaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:5

39e minuut.
Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosco verovert de bal door een tackle van achteren. Bosco geeft een hoge lob. Béguin rent richting de bal. Béguin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stroe is nu in balbezit. Dunđerski onderschept slim de pass. Dunđerski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stroe speelt de bal door. Šventek controleert de bal met de borst. Šventek passt de bal zonder na te denken. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Béguin rent richting de bal. Scutaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Béguin rent richting de bal. Béguin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yuncoefutebal 76%, Galifornia Shireh CF 24%.
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:5

48e minuut.
Charpentier heeft problemen om de bal te vangen. Charpentier passt de bal met de wreef. Béguin heeft problemen om de bal te vangen. Béguin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:6

53e minuut.
Costache controleert de bal met de borst. Charpentier met een sublieme pass. Klungelig pakt Dunđerski de bal. Šventek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hoàng geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šventek is nu in balbezit. Šventek passt de bal zonder na te denken. Charpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Charpentier haalt uit met een fantastische trap. Scutaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dunđerski rent richting de bal. Dunđerski draait met de bal, schiet en ... Scutaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Costache kopt de bal weg. Søgaard heeft problemen om de bal te vangen. Remondino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Remondino krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Trung Hoàng is nu in balbezit. Trung Hoàng speelt de bal door. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski heeft problemen om de bal te vangen. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap. Scutaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Åhblad passt de bal zonder na te denken. Dueñas is nu in balbezit. Charpentier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charpentier krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bosco is nu in balbezit. Luna geeft een lange en hoge pass. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin draait met de bal, schiet en ... Scutaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:7

70e minuut.
Costache rent richting de bal. Costache speelt de bal door. Bernath rent richting de bal. Dunđerski verovert de bal door een tackle van achteren. Dunđerski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Šventek passt de bal met de wreef. Dunđerski is nu in balbezit. Stroe met een sublieme pass. Dunđerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunđerski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:8

82e minuut.
Remondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Remondino geeft de bal voor. Béguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Béguin haalt uit met een fantastische trap. Scutaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:9

85e minuut.
Polo González rent richting de bal. Dunđerski verovert de bal door een tackle van achteren. Dunđerski probeert naar een medespeler te passen. Béguin is nu in balbezit. Béguin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Béguin is nu in balbezit. Hasenbichler verovert de bal door een tackle van achteren. Šventek met een sublieme pass. Trung Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Dunđerski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yuncoefutebal 71%, Galifornia Shireh CF 29%.
yuncoefutebal - Galifornia Shireh CF 0:10