Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PUENDELUNA F.C. Atletico La Fuerza
m2 Tactiek 433 ab
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pérez del Río verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez del Río probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rielo de bal. Rielo geeft een hoge lob. Ruch maakt een snoekduik en kopt de bal. Lenormand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorribas met een snelle inworp. Ulland met een sublieme pass. Rifaterra rent richting de bal. Rifaterra draait met de bal, schiet en ... Lenormand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deuchar onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lenormand probeert naar een medespeler te passen. Mallea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulland begaat een overtreding. Ulland krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ulland onderschept slim de pass. Ulland geeft een hoge lob. Ruch is nu in balbezit. Ruch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ulland geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deuchar de bal. Ruch is nu in balbezit. Ruch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - Atletico La Fuerza 0:1

17e minuut.
Sorribas speelt de bal door. Ulland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulland passt de bal zonder na te denken. Rielo is nu in balbezit. Rielo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hoyas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez del Río is nu in balbezit. Pérez del Río passt de bal met de wreef. Rielo geeft een hoge lob. Ruch springt en kopt de bal. Lenormand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Klungelig pakt Ruch de bal. Lenormand probeert naar een medespeler te passen. Gusin kopt de bal weg. Mallea rent richting de bal. Mallea draait met de bal, schiet en ... Montero del Río kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rielo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulland speelt de bal door. Rielo is nu in balbezit. Rielo geeft een lange en hoge pass. Ruch maakt een snoekduik en kopt de bal. Lenormand bokst de bal weg.

28e minuut.
Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Rielo is nu in balbezit. Rielo geeft een lange en hoge pass. Ruch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Ripken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rielo is nu in balbezit. Deuchar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Deuchar krijgt een gele kaart.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rielo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulland geeft een lange en hoge pass. Ruch springt en kopt de bal. Klungelig pakt Ripken de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ulland rent richting de bal. Ulland probeert naar een medespeler te passen. Rielo rent richting de bal. Rielo geeft een lange en hoge pass. Ruch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 65%, Atletico La Fuerza 35%.
PUENDELUNA F.C. - Atletico La Fuerza 0:1

48e minuut.
Jurado Espinosa rent richting de bal. Ulland speelt de bal door. Klungelig pakt Rielo de bal. Rielo geeft de bal voor. Rifaterra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pérez del Río bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez del Río speelt de bal door. Rielo rent richting de bal. Rielo geeft de bal voor. Ruch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rifaterra heeft problemen om de bal te vangen. Nalot rent richting de bal. Rifaterra verovert de bal door een tackle van achteren. Rifaterra schiet op doel. Lenormand probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Sorribas met een snelle inworp. Ulland speelt de bal door. Rielo heeft problemen om de bal te vangen. Rielo geeft de bal voor. Ruch heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - Atletico La Fuerza 0:2

64e minuut.
Pérez del Río verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez del Río speelt de bal door. Rielo is nu in balbezit. Rielo geeft een hoge lob. Ruch maakt een snoekduik en kopt de bal. Lenormand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deuchar geeft een lange en hoge pass. Sorribas kopt de bal weg. Ulland probeert de bal met de borst te controleren. Ulland geeft een lange en hoge pass. Ruch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Ulland de bal. Mallea begaat een overtreding. Ulland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pérez del Río zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rielo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rielo geeft een hoge lob. Ruch krijgt zijn hoofd ertegen. Lenormand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifaterra onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - Atletico La Fuerza 0:3

68e minuut.
Gusin passt de bal met de wreef. Mallea rent richting de bal. Ulland tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulland krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Mallea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bârlea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gusin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gusin neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - Atletico La Fuerza 1:3

74e minuut.
Rielo geeft een lange en hoge pass. Nalot is nu in balbezit. Ruch verovert de bal door een tackle van achteren. Ruch schiet op doel. Lenormand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PUENDELUNA F.C. - Atletico La Fuerza 1:4

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sergio komt het veld opgelopen. Rielo met de inworp. Daar is Pérez del Río, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez del Río geeft een hoge lob. Ruch krijgt zijn hoofd ertegen. Lenormand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ruch probeert naar een medespeler te passen. Rifaterra is nu in balbezit. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rifaterra verovert de bal door een tackle van achteren. Rifaterra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PUENDELUNA F.C. 66%, Atletico La Fuerza 34%.
PUENDELUNA F.C. - Atletico La Fuerza 1:4