Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ege sk JimmyJimmyHuaPuaPua
442 Tactiek DeX
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Schwaab passt de bal met de wreef. Syrianos heeft problemen om de bal te vangen. Syrianos passt de bal met de wreef. Altunapa rent richting de bal. Altunapa schiet op doel. Tongun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Milin rent richting de bal. Klungelig pakt Milin de bal. Milin passt de bal in één keer door. Altunapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Altunapa schiet op doel. Tongun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tongun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hadák probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ar met een sublieme pass. Duygulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovanardi begaat een overtreding. Giovanardi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Regazzini is nu in balbezit. Regazzini passt de bal in één keer door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Kryger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ege sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:0

40e minuut.
Folgueras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa passt de bal met de wreef. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Milin met een sublieme pass. Göztepe verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Altunapa springt en kopt de bal. Tongun bokst de bal weg.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Schwaab de bal onder controle te krijgen. Giovanardi kopt de bal weg. Syrianos speelt de bal door. Altunapa rent richting de bal. Altunapa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ege sk 68%, JimmyJimmyHuaPuaPua 32%.
ege sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:0

52e minuut.
Gültiken onderschept slim de pass. Ar onderschept slim de pass. Ar probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Schwaab de bal. Regazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab onderschept slim de pass. Schwaab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ege sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:1

67e minuut.
Syrianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrianos geeft een hoge lob. Daar is Hadák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwaab bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwaab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ege sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:2

71e minuut.
Klungelig pakt Altunapa de bal. Hadák bereikt de bal nog maar net als eerste. Altunapa onderschept slim de pass. Altunapa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Syrianos met een sublieme pass. Giovanardi rent richting de bal. Giovanardi probeert naar een medespeler te passen. Altunapa is nu in balbezit. Altunapa schiet op doel. Tongun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Galvis probeert naar een medespeler te passen. Altunapa rent richting de bal. Altunapa probeert naar een medespeler te passen. Schwaab rent richting de bal. Schwaab draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Folgueras geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milin zal de hoekschop nemen. Altunapa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ege sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:3

86e minuut.
Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültiken speelt de bal door. Giovanardi speelt de bal door. Schwaab is nu in balbezit. Schwaab draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ege sk 61%, JimmyJimmyHuaPuaPua 39%.
ege sk - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:3