Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÜrgüpSpor ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο
adml Tactiek tiki taka sagsol
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
49.2 gemiddelde waardering 63.8
solid Schieten outstanding
solid Passen outstanding
good Verdedigen excellent


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pol met de inworp. Canal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Męczywór de bal. Odriozola is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Chrupek rent richting de bal. Chrupek passt de bal zonder na te denken. Odriozola is nu in balbezit. Odriozola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:1

9e minuut.
Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała passt de bal zonder na te denken. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola schiet op doel. Detrelles probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:2

13e minuut.
Toraman geeft een lange en hoge pass. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pilurzu ... Strafschop! Pilurzu krijgt een gele kaart. Odriozola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odriozola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Detrelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Toraman de bal. Iaconi rent richting de bal. Iaconi passt de bal zonder na te denken. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:3

38e minuut.
Rosser neemt vlug de vrije trap. Pilurzu is nu in balbezit. Odriozola onderschept slim de pass. Odriozola draait met de bal, schiet en ... Detrelles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:4

42e minuut.
Pol rent richting de bal. Pol geeft de bal voor. Odriozola kopt de bal weg. Hamerlynck rent richting de bal. Hamerlynck haalt uit met een fantastische trap. Detrelles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Klungelig pakt Toraman de bal. Toraman probeert naar een medespeler te passen. Chrupek geeft een lange en hoge pass. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 78%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 22%.
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:4

49e minuut.
Canal rent richting de bal. Canal geeft de bal voor. Detrelles werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:5

59e minuut.
Iaconi passt de bal met de wreef. Braud rent richting de bal. Braud probeert naar een medespeler te passen. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Braud heeft problemen om de bal te vangen. Rosser legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosser krijgt een gele kaart. Braud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Braud legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Canal probeert naar een medespeler te passen. Pol is nu in balbezit. Pol speelt de bal door. Odriozola rent richting de bal. Odriozola geeft een lange en hoge pass. Detrelles bokst de bal weg.

67e minuut.
Linowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pilurzu de bal. Chrupek is nu in balbezit. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol passt de bal met de wreef. Canal speelt de bal door. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck schiet op doel. Detrelles bokst de bal weg.

75e minuut.
Odriozola is nu in balbezit. Canal rent richting de bal. Canal passt de bal in één keer door. Odriozola is nu in balbezit. Odriozola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chrupek probeert naar een medespeler te passen. Hamerlynck bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamerlynck met een sublieme pass. Odriozola is nu in balbezit. Odriozola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 1:6

82e minuut.
Chrupek is nu in balbezit. Iaconi begaat een overtreding. Chrupek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nedeljkov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pol rent richting de bal. Pol probeert naar een medespeler te passen. Odriozola rent richting de bal. Odriozola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Linowski passt de bal in één keer door. Hamerlynck rent richting de bal. Portilla rent richting de bal. Hamerlynck onderschept slim de pass. Hamerlynck draait met de bal, schiet en ... Detrelles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Cienciała kopt de bal weg. Nedeljkov rent richting de bal. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud draait met de bal, schiet en ... Yassen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 73%, ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 27%.
ÜrgüpSpor - ΔΡΟΣΙΑ Α.Ο 2:6