Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uneyspor (ÇSK) MORNİK
352 Tactiek 4-2-3-1
62% Balbezit 38%
29% Spel op eigen helft 71%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 42.7
excellent Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Tekdüzen probeert naar een medespeler te passen. Kutlusoy is nu in balbezit. Hamarat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kutlusoy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gökler zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gyarmati springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kalfa geeft een lange en hoge pass. Tălpaciu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamarat kopt de bal weg. Tălpaciu rent richting de bal. Tălpaciu draait met de bal, schiet en ... Altınkurt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Özat met een sublieme pass. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy passt de bal zonder na te denken. Daar is Gyarmati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyarmati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Bıkmaz met een snelle inworp. Hamarat verovert de bal door een tackle van achteren. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu schiet op doel. Altınkurt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - (ÇSK) MORNİK 0:1

22e minuut.
Hamarat probeert naar een medespeler te passen. Bydłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bydłoń speelt de bal door. Tălpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tălpaciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Özat passt de bal in één keer door. Tekdüzen met een sublieme pass. Gökler met een sublieme pass. Kutlusoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Özat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter verovert de bal door een tackle van achteren. Richter passt de bal in één keer door. Hamarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamarat geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gyarmati passt de bal met de wreef. Tekdüzen is nu in balbezit. Tekdüzen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kutlusoy de bal. Kutlusoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 34%, (ÇSK) MORNİK 66%.
uneyspor - (ÇSK) MORNİK 0:1

68e minuut.
Bıkmaz rent richting de bal. Bıkmaz geeft de bal voor. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati haalt uit met een fantastische trap. Tekerci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uneyspor - (ÇSK) MORNİK 1:1

69e minuut.
Bıkmaz rent richting de bal. Bıkmaz geeft de bal voor. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Gökler rent richting de bal. Gökler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - (ÇSK) MORNİK 2:1

71e minuut.
Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özat rent richting de bal. Özat passt de bal met de wreef. Kutlusoy is nu in balbezit. Kutlusoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aniszewski met de inworp. Bıkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bıkmaz speelt de bal door. Gyarmati is nu in balbezit. Gyarmati geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kutlusoy kopt de bal weg. Mata rent richting de bal. Mata geeft een hoge lob. Quirino rent richting de bal. Quirino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bıkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bıkmaz passt de bal zonder na te denken. Gyarmati rent richting de bal. Gyarmati draait met de bal, schiet en ... Tekerci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uneyspor - (ÇSK) MORNİK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uneyspor 24%, (ÇSK) MORNİK 76%.
uneyspor - (ÇSK) MORNİK 3:1