Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyoming Mola F.C.
Paulo Tactiek lino banfi
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 60.8
solid Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Mikyska kopt de bal weg. de Matos heeft problemen om de bal te vangen. de Matos speelt de bal door. Mikyska bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikyska draait met de bal, schiet en ... Kałwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lazić is nu in balbezit. Lazić geeft de bal voor. Refaey is nu in balbezit. Refaey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vino speelt de bal door. Smolarski is nu in balbezit. Met opzet legt Logara zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Logara naar de kleedkamers voor een vroege douche.

11e minuut.
Rejkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Mikyska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikyska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikyska zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kałwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Lazić is nu in balbezit. Vino rent richting de bal. Vino speelt de bal door. Smolarski rent richting de bal. Smolarski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Panchev passt de bal zonder na te denken. de Matos is nu in balbezit. de Matos passt de bal met de wreef. Mikyska is nu in balbezit. Mikyska haalt uit met een fantastische trap. Kałwa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lohrmann met een snelle inworp. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski geeft de bal voor. Mikyska maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gurău speelt de bal door. Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski probeert naar een medespeler te passen. Mikyska heeft problemen om de bal te vangen. Mikyska draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 67%, Mola F.C. 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wyoming - Mola F.C. 0:0

47e minuut.
Panchev probeert naar een medespeler te passen. de Matos is nu in balbezit. Lukierek begaat een overtreding. de Matos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de Matos wilt de vrije trap nemen. Kałwa bokst de bal weg. Daar is Lazić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazić geeft de bal voor. Gurău kopt de bal weg. Rejkowski geeft de bal voor. Mikyska maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Kałwa trapt de bal weg. Gurău kopt de bal weg. de Matos is nu in balbezit. de Matos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vino rent richting de bal. Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Gurău speelt de bal door. Daar is Rejkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rejkowski geeft een hoge lob. Kałwa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Mikyska kopt de bal weg. Rejkowski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rejkowski zal de hoekschop nemen. de Matos krijgt zijn hoofd ertegen. Kałwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pisistrato probeert naar een medespeler te passen. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos passt de bal in één keer door. Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pănican probeert naar een medespeler te passen. Rejkowski is nu in balbezit. Rejkowski speelt de bal door. de Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Matos schiet op doel. Kałwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - Mola F.C. 0:1

88e minuut.
Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zováth verovert de bal door een tackle van achteren. Zováth passt de bal met de wreef. Smolarski rent richting de bal. Smolarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 65%, Mola F.C. 35%.
Wyoming - Mola F.C. 0:1