Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Jonika 77 toraomeravigliao
WM Tactiek 5212
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 68.7
very good Schieten incredible
very good Passen formidable
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Kispál passt de bal met de wreef. Dalger is nu in balbezit. Dalger passt de bal zonder na te denken. Nordick is nu in balbezit. Nordick geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Kazak rent richting de bal. Kazak geeft de bal voor. Fiordigiglio kopt de bal weg. Klungelig pakt Willka de bal. Willka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka passt de bal zonder na te denken. Fiordigiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Willka is nu in balbezit. Willka schiet op doel. Topalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fiordigiglio is nu in balbezit. Fiordigiglio passt de bal met de wreef. Dalca probeert naar een medespeler te passen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - toraomeravigliao 0:1

13e minuut.
Fiordigiglio rent richting de bal. Herisz is nu in balbezit. Fiordigiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Fiordigiglio schiet op doel. Topalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - toraomeravigliao 0:2

24e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka speelt de bal door. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dalger de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Lasker kopt de bal weg. Klungelig pakt Santos de bal. Dalca probeert naar een medespeler te passen. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordick begaat een overtreding. Tilincă raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fiordigiglio rent richting de bal. Fiordigiglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baaij met een sublieme pass. Duinslaeger kan de bal niet met de borst controleren. Duinslaeger passt de bal met de wreef. Fiordigiglio is nu in balbezit. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fiordigiglio kopt de bal weg. Tilincă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nordick. Tilincă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dalca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka passt de bal met de wreef. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - toraomeravigliao 0:3

41e minuut.
Duinslaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Duinslaeger passt de bal zonder na te denken. Willka probeert naar een medespeler te passen. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Topalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bakkegaard onderschept slim de pass. Bakkegaard met een sublieme pass. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap. Topalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kispál raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kljajić komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka met een sublieme pass. Dalca probeert naar een medespeler te passen. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 73%, toraomeravigliao 27%.
Sparta Jonika 77 - toraomeravigliao 0:3

57e minuut.
Tilincă schiet op doel. Topalov met een sublieme pass. Dalca kopt de bal weg. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Topalov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Căpusa rent richting de bal. Kljajić is nu in balbezit. Lasker onderschept slim de pass. Căpusa rent richting de bal. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Dalca speelt de bal door. Daar is Willka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willka passt de bal in één keer door. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă schiet op doel. Topalov bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fiordigiglio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Dalger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Duinslaeger rent richting de bal. Duinslaeger passt de bal met de wreef. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Topalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - toraomeravigliao 0:4

64e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka passt de bal in één keer door. Boury rent richting de bal. Fiordigiglio verovert de bal door een tackle van achteren. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Willka is nu in balbezit. Willka passt de bal in één keer door. Nordick rent richting de bal. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - toraomeravigliao 0:5

69e minuut.
Duinslaeger probeert naar een medespeler te passen. Willka is nu in balbezit. Willka passt de bal met de wreef. Daar is Tilincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tilincă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Soiri kopt de bal weg. Duinslaeger rent richting de bal. Duinslaeger passt de bal met de wreef. Fiordigiglio is nu in balbezit. Fiordigiglio haalt uit met een fantastische trap. Topalov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Tilincă rent richting de bal. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă onderschept slim de pass. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Topalov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - toraomeravigliao 0:6

77e minuut.
Herisz passt de bal zonder na te denken. Daar is Boury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boury speelt de bal door. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Binescu geeft een lange en hoge pass. Nordick kopt de bal weg. Daar is Deniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajić draait met de bal, schiet en ... Mirzəzadə bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kazak passt de bal in één keer door. Căpusa is nu in balbezit. Lasker schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lasker krijgt een gele kaart. Căpusa raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakkegaard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Căpusa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Willka probeert naar een medespeler te passen. Tilincă heeft problemen om de bal te vangen. Fiordigiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordigiglio schiet op doel. Topalov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - toraomeravigliao 0:7

88e minuut.
Fiordigiglio onderschept slim de pass. Fiordigiglio passt de bal met de wreef. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel. Dalger probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 64%, toraomeravigliao 36%.
Sparta Jonika 77 - toraomeravigliao 0:7