Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrasVecchieManiere ASD Sbordone League
CTX20193 Tactiek tikitaka4
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
59.5 gemiddelde waardering 51.8
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen redelijk


7e minuut.
Memmola probeert naar een medespeler te passen. Schisano rent richting de bal. Schisano geeft een lange en hoge pass. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino schiet op doel. Malagoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - ASD Sbordone League 1:0

13e minuut.
Cireddu is nu in balbezit. Cireddu probeert naar een medespeler te passen. Turri probeert naar een medespeler te passen. Marzucchi rent richting de bal. Marzucchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Turri geeft een hoge lob. Boski is nu in balbezit. Rubio Fauria verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio Fauria passt de bal met de wreef. Dagostino rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dagostino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Malagoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Inworp. Memmola met de inworp. Rimolo geeft een lange en hoge pass. Cireddu maakt een snoekduik en kopt de bal. Boniecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UltrasVecchieManiere - ASD Sbordone League 1:1

33e minuut.
Carrillo speelt de bal door. Gostomski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rimolo ... Strafschop! Rimolo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Gostomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trolese is nu in balbezit. Musso begaat een overtreding. Musso krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Boski de bal. Musso verovert de bal door een tackle van achteren. Musso geeft de bal voor. Dagostino rent richting de bal. Dagostino schiet op doel. Malagoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Latrofa geeft een lange en hoge pass. Suwazono is nu in balbezit. Suwazono passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carrillo de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Memmola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino speelt de bal door. Gostomski is nu in balbezit. Gostomski haalt uit met een fantastische trap. Malagoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Cireddu is nu in balbezit. Rimolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimolo probeert naar een medespeler te passen. Marzucchi is nu in balbezit. Marzucchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 38%, ASD Sbordone League 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UltrasVecchieManiere - ASD Sbordone League 1:1

52e minuut.
Schisano onderschept slim de pass. Dagostino rent richting de bal. Schisano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schisano krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Carrillo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szakály komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri onderschept slim de pass. Mendil geeft de bal voor. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Malagoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ottolina komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Suwazono geeft een hoge lob. Quevedo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubio Fauria met een snelle inworp. Szakály geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 47%, ASD Sbordone League 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UltrasVecchieManiere - ASD Sbordone League 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Suwazono is nu in balbezit. Suwazono geeft de bal voor. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrasVecchieManiere - ASD Sbordone League 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 36%, ASD Sbordone League 64%.
UltrasVecchieManiere - ASD Sbordone League 2:1

106e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta geeft de bal voor. Gostomski kopt de bal weg. Szakály heeft problemen om de bal te vangen. Szakály draait met de bal, schiet en ... Malagoli bokst de bal weg.

120e minuut.
Mendil passt de bal in één keer door. Mikruta rent richting de bal. Ottolina is nu in balbezit. Klungelig pakt Ottolina de bal. Ottolina draait met de bal, schiet en ... Boniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrasVecchieManiere 38%, ASD Sbordone League 62%.
UltrasVecchieManiere - ASD Sbordone League 2:1