Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leghorn Legion F.C. Skipper
trigun.2 Tactiek skipper
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten incredible
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Inworp. Ondráš met een snelle inworp. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal draait met de bal, schiet en ... Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:1

9e minuut.
Kenny kopt de bal weg. Covioli speelt de bal door. Sanchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quaglietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaglietti geeft een hoge lob. Paal! Paździoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Rottoli geeft de bal voor. Sanchez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghilan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crişan geeft een lange en hoge pass. Grochal springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Crişan passt de bal zonder na te denken. Kenny is nu in balbezit. Kenny passt de bal met de wreef. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Covioli verovert de bal door een tackle van achteren. Eklund met een sublieme pass. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan draait met de bal, schiet en ... Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:2

37e minuut.
Borghezio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nardini de bal. Eklund bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardini onderschept slim de pass. Nardini draait met de bal, schiet en ... Paździoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ghilan rent richting de bal. Ghilan speelt de bal door. Grochal heeft problemen om de bal te vangen. Grochal schiet op doel. Mundo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 53%, F.C. Skipper 47%.
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:3

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenny met een snelle inworp. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Ondráš rent richting de bal. Ondráš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Nardini is nu in balbezit. Nardini passt de bal zonder na te denken. Borghezio is nu in balbezit. Borghezio schiet op doel. Falkenau probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bas heeft problemen om de bal te vangen. Memmoli rent richting de bal. Memmoli passt de bal in één keer door. Borghezio heeft problemen om de bal te vangen. Borghezio draait met de bal, schiet en ... Paździoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Francescotti onderschept slim de pass. Francescotti probeert naar een medespeler te passen. Grochal is nu in balbezit. Grochal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ondráš kopt de bal weg. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggi onderschept slim de pass. Maggi geeft een hoge lob. Troost geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:4

65e minuut.
Grochal rent richting de bal. Grochal passt de bal zonder na te denken. Ondráš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal is nu in balbezit. Grochal schiet op doel. Mundo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Daar is Kenny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenny geeft een hoge lob. Grochal is nu in balbezit. Grochal schiet op doel. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:5

68e minuut.
Rottoli geeft een hoge lob. Quaglietti kopt de bal weg. Eklund heeft problemen om de bal te vangen. Borghezio rent richting de bal. Borghezio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Eklund geeft de bal voor. Kenny is nu in balbezit. Kenny met een sublieme pass. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Grochal is nu in balbezit. Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal met de wreef. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. Mundo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:6

80e minuut.
Kenny is nu in balbezit. Kenny met een sublieme pass. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:7

83e minuut.
Grochal onderschept slim de pass. Ondráš speelt de bal door. Grochal rent richting de bal. Grochal haalt uit met een fantastische trap. Mundo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Quaglietti probeert naar een medespeler te passen. Crişan speelt de bal door. Grochal is nu in balbezit. Grochal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 67%, F.C. Skipper 33%.
Leghorn Legion - F.C. Skipper 0:8