Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orange Town F.C. Capsano
My 442 up Tactiek 4-4-2 c
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Véliz rent richting de bal. Véliz geeft een hoge lob. Burda is nu in balbezit. Burda geeft een lange en hoge pass. Véliz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Mövlüyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mövlüyarov speelt de bal door. Cardinale rent richting de bal. Véliz onderschept slim de pass. Véliz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Nechită rent richting de bal. Nechită passt de bal met de wreef. Gniazdowski probeert naar een medespeler te passen. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Didier bokst de bal weg.

17e minuut.
Petrina kan de bal niet met de borst controleren. Facincani speelt de bal door. Daar is Nechită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechită geeft een lange en hoge pass. Masselli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Nechită zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rząsa de bal. Rząsa geeft een hoge lob. Masselli rent richting de bal. Masselli schiet op doel. Didier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mejía speelt de bal door. Facincani rent richting de bal. Facincani passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski geeft een lange en hoge pass. Ardelean krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Moros probeert naar een medespeler te passen. Əşrəfov is nu in balbezit. Met opzet legt Ardelean zijn tegenspeler op de grond. Ardelean krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Burda geeft een lange en hoge pass. Battino rent richting de bal. Chavalas onderschept slim de pass. Chavalas haalt uit met een fantastische trap. Castilho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orange Town - F.C. Capsano 1:0

32e minuut.
Véliz passt de bal zonder na te denken. Burda is nu in balbezit. Burda passt de bal in één keer door. Chavalas rent richting de bal. Chavalas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Nechită passt de bal in één keer door. Ardelean rent richting de bal. Alonso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ardelean raakt geblesseerd tijdens het duel. Ardelean legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Piłsudski onderschept slim de pass. Rząsa rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniazdowski neemt de hoekschop. Masselli maakt een snoekduik en kopt de bal. Didier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 51%, F.C. Capsano 49%.
Orange Town - F.C. Capsano 1:0

51e minuut.
Nechită geeft een hoge lob. Moros heeft problemen om de bal te vangen. Masselli is nu in balbezit. Masselli haalt uit met een fantastische trap. Piłsudski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Masselli heeft problemen om de bal te vangen. Mejía is nu in balbezit. Mejía passt de bal in één keer door. Chavalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavalas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chavalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavalas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Piłsudski onderschept slim de pass. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski probeert naar een medespeler te passen. Masselli rent richting de bal. Masselli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orange Town 57%, F.C. Capsano 43%.
Orange Town - F.C. Capsano 1:0