Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real 11 United U.C. BOREALE
352DL Tactiek NT43w2v2VarH
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.6 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Balanchivadze geeft een lange en hoge pass. Colussi is nu in balbezit. Colussi met een sublieme pass. Kuffer rent richting de bal. Kuffer schiet op doel. Özkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sciascia geeft de bal voor. Amone is nu in balbezit. Hunanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hunanyan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Sciascia is nu in balbezit. Sciascia geeft de bal voor. Daar is Kraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - U.C. BOREALE 0:1

29e minuut.
Sciascia is nu in balbezit. Sciascia speelt de bal door. Amone bereikt de bal nog maar net als eerste. Amone draait met de bal, schiet en ... Özkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - U.C. BOREALE 0:2

35e minuut.
Masoli geeft de bal voor. Amone speelt de bal door. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer verovert de bal door een tackle van achteren. Kuffer draait met de bal, schiet en ... Özkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 62%, U.C. BOREALE 38%.
Real 11 United - U.C. BOREALE 0:2

48e minuut.
Keseciler met een sublieme pass. Teodoro rent richting de bal. Teodoro met een sublieme pass. Kuffer rent richting de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - U.C. BOREALE 0:3

53e minuut.
Narenti passt de bal in één keer door. Fila is nu in balbezit. Fila passt de bal in één keer door. Topka rent richting de bal. Topka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - U.C. BOREALE 1:3

54e minuut.
Kingsley passt de bal zonder na te denken. Balanchivadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciascia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sciascia krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Spiridione geeft een hoge lob. Teodoro rent richting de bal. Teodoro passt de bal in één keer door. Kuffer rent richting de bal. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. Özkan bokst de bal weg.

63e minuut.
Speziga kopt de bal weg. Klungelig pakt Fila de bal. Fila passt de bal met de wreef. Topka bereikt de bal nog maar net als eerste. Topka draait met de bal, schiet en ... Luzietti bokst de bal weg.

64e minuut.
Kraś heeft problemen om de bal te vangen. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś begaat een overtreding. Teodoro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Balanchivadze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spiridione bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob verovert de bal door een tackle van achteren. Gollob draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real 11 United - U.C. BOREALE 2:3

80e minuut.
Fila is nu in balbezit. Fila probeert naar een medespeler te passen. Keseciler speelt de bal door. Teodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Balanchivadze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spiridione is nu in balbezit. Spiridione geeft een hoge lob. Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti geeft een hoge lob. Luzietti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real 11 United 57%, U.C. BOREALE 43%.
Real 11 United - U.C. BOREALE 2:3