Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sisante C.F. Poveri Diavoli
442 Tactiek K4pp8
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 57.7
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Chipa kopt de bal weg. Klungelig pakt Özüdoğru de bal. Kubina rent richting de bal. Kubina haalt uit met een fantastische trap. Crespiatico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - Poveri Diavoli 1:0

5e minuut.
Manca is nu in balbezit. Pakkanen speelt de bal door. Manca is nu in balbezit. Squillace rent richting de bal. Squillace schiet op doel. Erlandsen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Spadone met een sublieme pass. Dadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadda probeert naar een medespeler te passen. Squillace is nu in balbezit. Squillace schiet op doel. Erlandsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Loberto rent richting de bal. Pepper onderschept slim de pass. Pepper probeert naar een medespeler te passen. Manca bereikt de bal nog maar net als eerste. Manca schiet op doel. Erlandsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisante C.F. 59%, Poveri Diavoli 41%.
Sisante C.F. - Poveri Diavoli 1:0

46e minuut.
Antonescu komt het veld opgelopen. Cuccarede komt het veld opgelopen. Deak komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristofolo rent richting de bal. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sisante C.F. - Poveri Diavoli 1:1

53e minuut.
Manca onderschept slim de pass. Manca passt de bal zonder na te denken. Pakkanen is nu in balbezit. Deak onderschept slim de pass. Deak haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Antonescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cristofolo de bal. Deak is nu in balbezit. Deak draait met de bal, schiet en ... Erlandsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Spadone rent richting de bal. Spadone geeft de bal voor. Manca probeert de bal aan de voet te houden. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap. Erlandsen bokst de bal weg.

80e minuut.
Pepper probeert naar een medespeler te passen. Pakkanen is nu in balbezit. Deak verovert de bal door een tackle van achteren. Deak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sisante C.F. - Poveri Diavoli 1:2

90e minuut.
Daar is Loberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru geeft de bal voor. Manca kopt de bal weg. Spadone geeft de bal voor. Erlandsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sisante C.F. 57%, Poveri Diavoli 43%.
Sisante C.F. - Poveri Diavoli 1:2