Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Cardoso Tendenze
442prova Tactiek vittori 5.3.2
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
61 gemiddelde waardering 61.1
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Stoian rent richting de bal. Panicucci rent richting de bal. Delfino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delfino krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. De Luca verovert de bal door een tackle van achteren. De Luca geeft een hoge lob. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza schiet op doel. Graf von Bentinck und Waldeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bădilă rent richting de bal. Bădilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Tendenze 0:1

24e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Centeno passt de bal zonder na te denken. Soza speelt de bal door. Bădilă is nu in balbezit. Bădilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Weylin controleert de bal met de borst. Šojat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weylin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Płatosz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soza rent richting de bal. Soza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Stoian kopt de bal weg. Facondini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Centeno. Centeno krijgt een gele kaart. Facondini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panicucci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Strażak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Delfino kopt de bal weg. Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe geeft een lange en hoge pass. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 53%, Tendenze 47%.
A.C Cardoso - Tendenze 0:1

60e minuut.
D`Antonio verovert de bal door een tackle van achteren. D`Antonio geeft een lange en hoge pass. Strażak rent richting de bal. Strażak geeft een lange en hoge pass. Panicucci springt en kopt de bal. Rubbio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Martín komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Graf von Bentinck und Waldeck probeert naar een medespeler te passen. Weylin kopt de bal weg. Eromoigbe geeft de bal voor. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Weylin geeft een hoge lob. López Martín rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loyola. Loyola krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Rubbio trapt de bal weg. Eromoigbe kopt de bal weg. D`Antonio is nu in balbezit. Soza verovert de bal door een tackle van achteren. Soza schiet op doel. Graf von Bentinck und Waldeck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Giazitzoglou probeert naar een medespeler te passen. Benkowski is nu in balbezit. Bădilă rent richting de bal. Bădilă haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Tendenze 0:2

82e minuut.
Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe speelt de bal door. Soza rent richting de bal. Bădilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădilă draait met de bal, schiet en ... Graf von Bentinck und Waldeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Tendenze 0:3

85e minuut.
Płatosz onderschept slim de pass. Płatosz geeft een hoge lob. Bădilă kopt de bal weg. Soza rent richting de bal. Soza haalt uit met een fantastische trap. Graf von Bentinck und Waldeck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 70%, Tendenze 30%.
A.C Cardoso - Tendenze 0:3