Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorgona POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
Smirnoff Gold Tactiek P3D 11 new
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 61.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alilović met de inworp. Cabaye speelt de bal door. Veronesi rent richting de bal. Veronesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kania met een sublieme pass. Klungelig pakt Kominek de bal. Kominek met een sublieme pass. Chiqueno heeft problemen om de bal te vangen. Chiqueno geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Andrearczyk rent richting de bal. Polet verovert de bal door een tackle van achteren. Pastorčić is nu in balbezit. Veronesi onderschept slim de pass. Veronesi schiet op doel. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Soldini Bozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ioanid. Ioanid krijgt een gele kaart. Piera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiqueno wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tazi passt de bal zonder na te denken. Chiqueno is nu in balbezit. Chiqueno passt de bal zonder na te denken. Soldini Bozzi is nu in balbezit. Soldini Bozzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kominek passt de bal met de wreef. Piera is nu in balbezit. Piera passt de bal in één keer door. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Veronesi is nu in balbezit. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi passt de bal zonder na te denken. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Alilović met een sublieme pass. Åsenheim speelt de bal door. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet rent richting de bal. Polet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Klungelig pakt Kania de bal. Åsenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsenheim passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Veronesi de bal. Veronesi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Alilović met een sublieme pass. Åsenheim met een sublieme pass. Polet is nu in balbezit. Polet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrearczyk met de inworp. Chiqueno rent richting de bal. Chiqueno geeft een lange en hoge pass. Soldini Bozzi krijgt zijn hoofd ertegen. Marty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

44e minuut.
Veronesi met een sublieme pass. Åsenheim rent richting de bal. Åsenheim passt de bal met de wreef. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Polet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 54%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 46%.
Gorgona - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

56e minuut.
Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać verovert de bal door een tackle van achteren. Warać haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gorgona - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:1

58e minuut.
Gheorghiţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Veronesi de bal. Veronesi passt de bal in één keer door. Warać bereikt de bal nog maar net als eerste. Warać haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Chávez onderschept slim de pass. Chávez speelt de bal door. Tazi rent richting de bal. Veronesi onderschept slim de pass. Veronesi schiet op doel. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Åsenheim geeft een lange en hoge pass. Polet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Veronesi onderschept slim de pass. Veronesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chiqueno met een sublieme pass. Kominek met een sublieme pass. Kania probeert naar een medespeler te passen. Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi schiet op doel. Marty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Alilović speelt de bal door. Klungelig pakt Åsenheim de bal. Alilović met een sublieme pass. Daar is Polet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kominek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sütlü komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 58%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorgona - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Pastorčić speelt de bal door. Piera rent richting de bal. Piera passt de bal zonder na te denken. Soldini Bozzi rent richting de bal. Soldini Bozzi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 66%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gorgona - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:1

107e minuut.
Sütlü passt de bal in één keer door. Piera probeert naar een medespeler te passen. Soldini Bozzi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Accollo neemt de hoekschop. Marty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sütlü springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorgona - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:2

110e minuut.
Gheorghiţă passt de bal zonder na te denken. Åsenheim rent richting de bal. Åsenheim speelt de bal door. Polet rent richting de bal. Polet haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorgona 67%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 33%.
Gorgona - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:2