Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sos Andaluzyjski Real Bielany
Sos Tactiek dob3
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 45.5
formidable Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Faltýnek speelt de bal door. Muzek met een sublieme pass. Logoluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Logoluso draait met de bal, schiet en ... Civil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Marcano speelt de bal door. Civil is nu in balbezit. Civil schiet op doel. Almeida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - Real Bielany 0:1

6e minuut.
Faltýnek onderschept slim de pass. Faltýnek speelt de bal door. Marynarz speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zingaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Muzek heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu passt de bal zonder na te denken. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sos Andaluzyjski - Real Bielany 1:1

14e minuut.
Hirák probeert naar een medespeler te passen. Bissaco rent richting de bal. Kroczek onderschept slim de pass. Kroczek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Inworp. Harnaś met de inworp. Gawryś kan de bal niet met de borst controleren. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zmaj de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Waz geeft een lange en hoge pass. Calíbrese kopt de bal weg. Marynarz geeft de bal voor. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Faltýnek is nu in balbezit. Faltýnek geeft een hoge lob. Haraszti probeert de bal aan de voet te houden. Muzek rent richting de bal. Muzek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Civil bereikt de bal nog maar net als eerste. Civil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - Real Bielany 1:2

33e minuut.
Haraszti probeert de bal aan de voet te houden. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano passt de bal zonder na te denken. Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraszti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - Real Bielany 1:3

34e minuut.
Puda passt de bal met de wreef. Marynarz met een sublieme pass. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zingaro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Haraszti is nu in balbezit. Puda verovert de bal door een tackle van achteren. Puda geeft de bal voor. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Marynarz passt de bal met de wreef. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - Real Bielany 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sos Andaluzyjski 58%, Real Bielany 42%.
Sos Andaluzyjski - Real Bielany 2:3

58e minuut.
Puda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stăvaru komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Harnaś met een sublieme pass. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz geeft een hoge lob. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sos Andaluzyjski - Real Bielany 3:3

61e minuut.
Padineanu geeft een hoge lob. Kroczek rent richting de bal. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sos Andaluzyjski - Real Bielany 4:3

66e minuut.
Giergiel met een sublieme pass. Marynarz rent richting de bal. Marynarz passt de bal zonder na te denken. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zingaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Waz verovert de bal door een tackle van achteren. Waz met een sublieme pass. Marynarz speelt de bal door. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek schiet op doel. Zingaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Marynarz rent richting de bal. Marynarz geeft de bal voor. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Hirák geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padineanu met een snelle inworp. Kroczek rent richting de bal. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. Zingaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alanen heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stăvaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Muzek de bal. Marynarz probeert naar een medespeler te passen. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel. Zingaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kroczek passt de bal in één keer door. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Zingaro bokst de bal weg.

90e minuut.
Harnaś geeft de bal voor. Daar is Zmaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroczek verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sos Andaluzyjski 51%, Real Bielany 49%.
Sos Andaluzyjski - Real Bielany 4:3