Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:34
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: WRWE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27399
WRWE We Are History
o Tactiek YB
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 2
6 Buitenspel 7
54.3 gemiddelde waardering 59.7
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Raczkowski kopt de bal weg. de Maior is nu in balbezit. Met opzet legt Setcki zijn tegenspeler op de grond. Setcki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Grabulosa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Onofraş maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz geeft een lange en hoge pass. Alvarado maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

44e minuut.
Raczkowski speelt de bal door. Mraović kan de bal niet met de borst controleren. Arita speelt de bal door. Grabulosa heeft problemen om de bal te vangen. Grabulosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 47%, We Are History 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WRWE - We Are History 0:0

46e minuut.
Pitrescu geeft een hoge lob. Rosa is nu in balbezit. Met opzet legt Lubosz zijn tegenspeler op de grond. Lubosz krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Lubosz is nu in balbezit. de Maior speelt de bal door. Tellkamp speelt de bal door. Koszut rent richting de bal. Koszut geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Małosolny controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Koszut neemt vlug de vrije trap. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz geeft de bal voor. Alvarado maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Koszut passt de bal met de wreef. Kocór is nu in balbezit. Met opzet legt Raczkowski zijn tegenspeler op de grond. Raczkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kocór raakt geblesseerd tijdens het duel. Koszut zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arita controleert de bal met de borst. Arita geeft een lange en hoge pass. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz draait met de bal, schiet en ... Morocho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - We Are History 1:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karabulut komt het veld opgelopen. Bałuszyński komt het veld opgelopen. Biempica komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rydzoń is nu in balbezit. Rydzoń geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap. Mončev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WRWE - We Are History 1:1

81e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Ignat geeft een lange en hoge pass. Biempica geeft een lange en hoge pass. Karabulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabulut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Blades verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Arita zijn tegenspeler op de grond. Arita is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 32%, We Are History 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WRWE - We Are History 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Lubosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biempica verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Morocho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - We Are History 2:1

102e minuut.
Onofraş geeft de bal voor. Inworp. Bałuszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duin is nu in balbezit. Duin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
Pitrescu passt de bal met de wreef. Lubosz rent richting de bal. Lubosz geeft een hoge lob. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 54%, We Are History 46%.
WRWE - We Are History 2:1

111e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Biempica is nu in balbezit. Alvarado begaat een overtreding. Biempica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Biempica kan niet meer verder spelen. Deveen komt het veld opgelopen.

113e minuut.
Koszut speelt de bal door. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado schiet op doel. Morocho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

115e minuut.
Kocór passt de bal zonder na te denken. Alvarado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blades. Blades krijgt een gele kaart. Alvarado moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Alvarado kan niet meer verder spelen. Bajer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 47%, We Are History 53%.
WRWE - We Are History 2:1