Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mika Łomża FC Cyga Unia Oświęcim
version 4 Tactiek cyga mid
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
58.8 gemiddelde waardering 60.8
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Valdez kopt de bal weg. Alatlı rent richting de bal. Laurel rent richting de bal. Ovacionado is nu in balbezit. Ovacionado schiet op doel. Murgovan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Font raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Owczarek komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Skirło geeft een lange en hoge pass. Goyén bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goyén is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goyén wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Miñambres rent richting de bal. Miñambres geeft een hoge lob. Kiepski heeft problemen om de bal te vangen. Závodi rent richting de bal. Závodi draait met de bal, schiet en ... Puchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Goyén bereikt de bal nog maar net als eerste. Goyén passt de bal zonder na te denken. Závodi heeft problemen om de bal te vangen. Závodi haalt uit met een fantastische trap. Puchała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Buitenspel voor Kiepski. Goede buitenspelval van de verdediging. Fardal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Simplício is nu in balbezit. Ovacionado verovert de bal door een tackle van achteren. Ovacionado haalt uit met een fantastische trap. Murgovan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alatlı springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 1:0

45e minuut.
Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa geeft een hoge lob. Ovacionado is nu in balbezit. Ovacionado draait met de bal, schiet en ... Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 2:0

45e minuut.
Defronzo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 47%, Cyga Unia Oświęcim 53%.
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 2:0

47e minuut.
Goyén passt de bal met de wreef. Laurel is nu in balbezit. Laurel geeft de bal voor. Defronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Defronzo haalt uit met een fantastische trap. Puchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Zhuan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Owczarek probeert naar een medespeler te passen. Defronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Defronzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Aguirre geeft een lange en hoge pass. Ovacionado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovacionado met een sublieme pass. Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı haalt uit met een fantastische trap. Murgovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Paul heeft problemen om de bal te vangen. Paul passt de bal met de wreef. Kondrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovacionado onderschept slim de pass. Ovacionado haalt uit met een fantastische trap. Murgovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Klungelig pakt Simplício de bal. Paul geeft de bal voor. Defronzo rent richting de bal. Defronzo draait met de bal, schiet en ... Puchała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 2:1

69e minuut.
Skirło passt de bal met de wreef. Kondrat is nu in balbezit. Kondrat geeft een lange en hoge pass. Defronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Defronzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiepski rent richting de bal. Kiepski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 2:2

71e minuut.
Owczarek is nu in balbezit. Owczarek speelt de bal door. Klungelig pakt Kiepski de bal. Defronzo is nu in balbezit. Defronzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhuan met een snelle inworp. Owczarek probeert naar een medespeler te passen. Defronzo is nu in balbezit. Defronzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiepski rent richting de bal. Kiepski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 2:3

77e minuut.
Defronzo verovert de bal door een tackle van achteren. Defronzo passt de bal met de wreef. Daar is Goyén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goyén speelt de bal door. Defronzo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Miñambres bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres geeft een hoge lob. Fardal rent richting de bal. Kiepski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiepski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 2:4

81e minuut.
Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul begaat een overtreding. Alatlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sosa met een snel genomen vrije trap. Alatlı maakt een snoekduik en kopt de bal. Murgovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 3:4

84e minuut.
Ovacionado verovert de bal door een tackle van achteren. Simplício geeft een lange en hoge pass. Defronzo rent richting de bal. Defronzo haalt uit met een fantastische trap. Puchała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 3:5

86e minuut.
Miñambres geeft de bal voor. Inworp. Górniak met een snelle inworp. Alatlı is nu in balbezit. Alatlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft de bal voor. Fardal heeft problemen om de bal te vangen. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski schiet op doel. Puchała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Defronzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defronzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 3:6

90e minuut.
Laurel probeert naar een medespeler te passen. Miñambres rent richting de bal. Miñambres geeft een hoge lob. Defronzo rent richting de bal. Defronzo schiet op doel. Puchała bokst de bal weg. Kiepski is nu in balbezit. Kiepski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 54%, Cyga Unia Oświęcim 46%.
Mika Łomża FC - Cyga Unia Oświęcim 3:7