Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPAWSTAL po godzinach Legia Warszawa
karol 4222 wing Tactiek krycha
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 51.2
outstanding Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Godylewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giżycki raakt geblesseerd tijdens het duel. Giżycki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ślifirczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 0:1

7e minuut.
Gálvez Obrero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ramos met de inworp. Magcalas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Godylewicz de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Magcalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magcalas geeft de bal voor. Világi kopt de bal weg. Szczytniewski is nu in balbezit. Szczytniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 0:2

21e minuut.
Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal met de wreef. Magcalas geeft de bal voor. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen. Ślifirczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki onderschept slim de pass. Giżycki passt de bal in één keer door. Stokowiec rent richting de bal. Stokowiec draait met de bal, schiet en ... Ślifirczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Gelety onderschept slim de pass. Dudryk rent richting de bal. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Giżycki passt de bal met de wreef. Magcalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magcalas probeert naar een medespeler te passen. Ramos geeft de bal voor. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen. Ślifirczyk bokst de bal weg.

33e minuut.
Inworp. Magcalas met een snelle inworp. Ramos is nu in balbezit. Ramos geeft de bal voor. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zappavigna geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dudryk stond buitenspel. Michnowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Magcalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magcalas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPAWSTAL po godzinach 74%, Legia Warszawa 26%.
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 0:2

46e minuut.
Duch komt het veld opgelopen. Lăpuşte komt het veld opgelopen. Iţic komt het veld opgelopen. Syposz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gálvez Obrero onderschept slim de pass. Gálvez Obrero geeft de bal voor. Dudryk kopt de bal weg. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Iţic met de inworp. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte passt de bal met de wreef. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Daar is Cvek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syposz rent richting de bal. Syposz geeft een hoge lob. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap. Wieruchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 1:2

60e minuut.
Soukiassyan neemt vlug de vrije trap. Godylewicz met een sublieme pass. Duch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudryk rent richting de bal. Dudryk schiet op doel. Wieruchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Klungelig pakt Godylewicz de bal. Godylewicz geeft een lange en hoge pass. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... Wieruchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 2:2

70e minuut.
Maksimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maksimov passt de bal zonder na te denken. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk schiet op doel. Wieruchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 3:2

75e minuut.
Cvek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvek passt de bal in één keer door. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap. Wieruchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 4:2

76e minuut.
Duch speelt de bal door. Szczytniewski is nu in balbezit. Dudryk onderschept slim de pass. Dudryk haalt uit met een fantastische trap. Wieruchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Een oude blessure zorgt ervoor dat Wieruchowski niet meer kan verder spelen. Brito Nunes komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Stokowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Godylewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stokowiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Giżycki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ślifirczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 4:3

85e minuut.
Brito Nunes speelt de bal door. Cvek kopt de bal weg. Dudryk is nu in balbezit. Dudryk haalt uit met een fantastische trap. Brito Nunes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPAWSTAL po godzinach 42%, Legia Warszawa 58%.
SPAWSTAL po godzinach - Legia Warszawa 5:3