Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSZCZOŁY KOSAKOWO Fc ukradli mi krowę
moja 442 Tactiek Próbna
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45.3 gemiddelde waardering 61.4
good Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


2e minuut.
Gaona met een snelle inworp. Yalkut speelt de bal door. Piossek heeft problemen om de bal te vangen. Piossek passt de bal zonder na te denken. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Yalkut speelt de bal door. Fedorczak rent richting de bal. Fedorczak passt de bal in één keer door. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tudose probeert naar een medespeler te passen. Yalkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalkut passt de bal met de wreef. Valadão heeft problemen om de bal te vangen. Valadão haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Łaszcz kopt de bal weg. Tędzyński is nu in balbezit. Met opzet legt Gaona zijn tegenspeler op de grond. Gaona krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Tędzyński is nu in balbezit. Hatossy verovert de bal door een tackle van achteren. Hatossy geeft de bal voor. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Karaś geeft de bal voor. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalkut begaat een overtreding. Yalkut krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tudose passt de bal met de wreef. Piossek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piossek probeert naar een medespeler te passen. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Skakanka bokst de bal weg.

28e minuut.
Piossek passt de bal zonder na te denken. Tudose rent richting de bal. Tudose speelt de bal door. Cavcav rent richting de bal. Cavcav schiet op doel. Skakanka bokst de bal weg. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose geeft de bal voor. Valadão maakt een snoekduik en kopt de bal. Skakanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Fc ukradli mi krowę 0:1

33e minuut.
Piossek passt de bal zonder na te denken. Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose passt de bal zonder na te denken. Cavcav rent richting de bal. Cavcav draait met de bal, schiet en ... Skakanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tudose met een sublieme pass. Piossek rent richting de bal. Piossek speelt de bal door. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav draait met de bal, schiet en ... Skakanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Piossek probeert naar een medespeler te passen. Fedorczak rent richting de bal. Boski maakt een afschuwelijke overtreding. Fedorczak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSZCZOŁY KOSAKOWO 64%, Fc ukradli mi krowę 36%.
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Fc ukradli mi krowę 0:1

55e minuut.
Tudose is nu in balbezit. Tudose geeft de bal voor. Daar is Cavcav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavcav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Fc ukradli mi krowę 0:2

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kmiotek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tudose is nu in balbezit. Klungelig pakt Tudose de bal. Tudose geeft een lange en hoge pass. Cavcav rent richting de bal. Cavcav schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Yalkut onderschept slim de pass. Yalkut passt de bal met de wreef. Tudose is nu in balbezit. Tudose heeft problemen om de bal te vangen. Tudose draait met de bal, schiet en ... Skakanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Klungelig pakt Piossek de bal. Piossek passt de bal in één keer door. Tudose geeft de bal voor. Cavcav springt en kopt de bal. Winiarek heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Cavcav is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kmiotek. Cavcav is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yalkut zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cavcav krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Piossek probeert naar een medespeler te passen. Cavcav is nu in balbezit. Daar is Cavcav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavcav schiet op doel. Skakanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Fc ukradli mi krowę 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSZCZOŁY KOSAKOWO 55%, Fc ukradli mi krowę 45%.
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Fc ukradli mi krowę 0:3