Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mądre Szerszenie Spędobydlińsk
Na V lige Tactiek true532 XD
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.8 gemiddelde waardering 66.3
good Schieten excellent
solid Passen formidable
solid Verdedigen outstanding


9e minuut.
Miszczyk passt de bal in één keer door. Cielecki rent richting de bal. Cielecki probeert naar een medespeler te passen. Sixtos rent richting de bal. Sixtos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lopez kopt de bal weg. Tararache probeert naar een medespeler te passen. Cielecki rent richting de bal. Cielecki geeft de bal voor. Orucoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Teruzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Valentinov de bal. Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixtos rent richting de bal. Orucoğlu is nu in balbezit. Orucoğlu haalt uit met een fantastische trap. Teruzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Móricz geeft een hoge lob. Cielecki geeft de bal voor. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu draait met de bal, schiet en ... Teruzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - Spędobydlińsk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mądre Szerszenie 61%, Spędobydlińsk 39%.
KS Mądre Szerszenie - Spędobydlińsk 0:1

51e minuut.
Valentinov rent richting de bal. Głodowski onderschept slim de pass. Głodowski geeft een hoge lob. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - Spędobydlińsk 0:2

57e minuut.
Kanar is nu in balbezit. Kanar geeft een hoge lob. Valentinov rent richting de bal. Sixtos onderschept slim de pass. Sixtos draait met de bal, schiet en ... Teruzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Jarzynowski geeft een hoge lob. Domenica is nu in balbezit. Sixtos onderschept slim de pass. Sixtos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stampa passt de bal zonder na te denken. Cielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cielecki passt de bal met de wreef. Orucoğlu is nu in balbezit. Orucoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cornu geeft een hoge lob. Kanar kopt de bal weg. Domenica speelt de bal door. Tylinski rent richting de bal. Tylinski geeft een lange en hoge pass. Szymanowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski is nu in balbezit. Głodowski probeert naar een medespeler te passen. Orucoğlu rent richting de bal. Orucoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sixtos is nu in balbezit. Sixtos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mądre Szerszenie - Spędobydlińsk 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mądre Szerszenie 50%, Spędobydlińsk 50%.
KS Mądre Szerszenie - Spędobydlińsk 0:3