Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Yebacos BP FC
up! Tactiek 5-2-1-2(new)
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 62.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


19e minuut.
Smitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smitka met een sublieme pass. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi geeft een hoge lob. Lira krijgt zijn hoofd ertegen. Pufleanu bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van der Vinne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Fresia de bal. Pytlak geeft een hoge lob. Zawała kan de bal niet met de borst controleren. Lira rent richting de bal. Lira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zawała geeft een hoge lob. Inworp. van der Vinne met een snelle inworp. Lira is nu in balbezit. Lira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Pytlak verovert de bal door een tackle van achteren. Smitka speelt de bal door. Daar is Khacheridi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khacheridi geeft de bal voor. Terrazas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Yebacos 58%, BP FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Yebacos - BP FC 0:0

46e minuut.
Linárez komt het veld opgelopen. Ross komt het veld opgelopen. Ponciano komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Trocha kopt de bal weg. Alencar is nu in balbezit. Alencar geeft de bal voor. Cominotto rent richting de bal. Cominotto draait met de bal, schiet en ... Watts bokst de bal weg.

54e minuut.
Trocha rent richting de bal. Smitka onderschept slim de pass. Smitka met een sublieme pass. Terrazas rent richting de bal. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sifogiorgakis is nu in balbezit. Sifogiorgakis probeert naar een medespeler te passen. Watters rent richting de bal. Watters met een sublieme pass. Alencar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Smitka speelt de bal door. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano geeft een lange en hoge pass. Terrazas maakt een snoekduik en kopt de bal. Pufleanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Watters is nu in balbezit. Watters passt de bal in één keer door. Cominotto is nu in balbezit. Cominotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - BP FC 1:0

70e minuut.
Lira passt de bal met de wreef. Szumanowski heeft problemen om de bal te vangen. Szumanowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cominotto de bal. Cominotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Watters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szumanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Watters onderschept slim de pass. Watters probeert naar een medespeler te passen. Cominotto rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szumanowski verovert de bal door een tackle van achteren. van der Vinne is nu in balbezit. van der Vinne speelt de bal door. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Inworp. Watters met een snelle inworp. Daar is Alencar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alencar geeft een lange en hoge pass. Cominotto springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pytlak heeft problemen om de bal te vangen. Watts bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Yebacos 43%, BP FC 57%.
Los Yebacos - BP FC 1:0