Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Tsubasa Wielkie Hajduki
taktyka2 Tactiek eksperyment
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 15
62.3 gemiddelde waardering 67.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Daar is Kelleci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kelleci. Kelleci krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Jeziorański speelt de bal door. Pakizer geeft de bal voor. Mare rent richting de bal. Mare haalt uit met een fantastische trap. Borubar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rolha kopt de bal weg. Marchand rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogdan. Bogdan krijgt een gele kaart. Marchand raakt geblesseerd tijdens het duel. Gumienny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marchand krijgt zijn hoofd ertegen. Pocher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Jeziorański is nu in balbezit. Jeziorański passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schindler de bal. Mare verovert de bal door een tackle van achteren. Mare schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Strelkov passt de bal zonder na te denken. Vavřinec is nu in balbezit. Rolha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolha krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 49%, Wielkie Hajduki 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Tsubasa - Wielkie Hajduki 0:0

49e minuut.
Rolha rent richting de bal. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan geeft een hoge lob. Marchand rent richting de bal. Marchand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelleci geeft een lange en hoge pass. Schindler is nu in balbezit. Mare verovert de bal door een tackle van achteren. Mare schiet op doel. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bogdan geeft een hoge lob. Corsico rent richting de bal. Corsico speelt de bal door. Leloup rent richting de bal. Leloup draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pakizer passt de bal zonder na te denken. Luty onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corsico met de inworp. Pakizer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Benczyński kopt de bal weg. Gumienny controleert de bal met de borst. Pazienza rent richting de bal. Leloup onderschept slim de pass. Leloup schiet op doel. Borubar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 59%, Wielkie Hajduki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Tsubasa - Wielkie Hajduki 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Leloup rent richting de bal. Pazienza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leloup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corsico zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leloup springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

99e minuut.
Mańk passt de bal met de wreef. Luty onderschept slim de pass. Bogdan geeft een lange en hoge pass. Corsico bereikt de bal nog maar net als eerste. Corsico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

104e minuut.
Pakizer passt de bal met de wreef. Corsico is nu in balbezit. Corsico passt de bal met de wreef. Leloup rent richting de bal. Leloup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 62%, Wielkie Hajduki 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Tsubasa - Wielkie Hajduki 0:0

109e minuut.
Jeziorański speelt de bal door. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer passt de bal in één keer door. Leloup rent richting de bal. Leloup haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

110e minuut.
Mańk geeft een lange en hoge pass. Corsico rent richting de bal. Corsico met een sublieme pass. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

115e minuut.
Strelkov passt de bal in één keer door. Jeziorański bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorański geeft de bal voor. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare draait met de bal, schiet en ... Borubar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Tsubasa 56%, Wielkie Hajduki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Tsubasa - Wielkie Hajduki 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Leloup neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Borubar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Wielkie Hajduki 0:1
---
Rolha neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Mare kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marchand neemt zijn aanloop. Pocher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Tsubasa - Wielkie Hajduki 1:1
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Corsico neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Borubar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Thomen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.
---
Jeziorański zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Strelkov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pakizer neemt zijn aanloop.
---
Gumienny legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Tsubasa - Wielkie Hajduki 2:1
---