Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.fidar WKS Zatorze
442 total Tactiek Skrzydło
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
48.7 gemiddelde waardering 68.7
adequate Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen incredible


4e minuut.
Colaianni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu speelt de bal door. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka haalt uit met een fantastische trap. Kastner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Colaianni met een sublieme pass. Briscariu speelt de bal door. Fein rent richting de bal. Fierka onderschept slim de pass. Fierka haalt uit met een fantastische trap. Kastner bokst de bal weg. Sierkowski kopt de bal weg. Kruski met een sublieme pass. Klungelig pakt Wilkojański de bal. Wilkojański schiet op doel. Kastner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Fierka rent richting de bal. Fein rent richting de bal. Fierka verovert de bal door een tackle van achteren. Fierka schiet op doel. Kastner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:1

13e minuut.
Fein geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colaianni met de inworp. Briscariu geeft de bal voor. Wilkojański springt en kopt de bal. Kastner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Colaianni speelt de bal door. Kruski is nu in balbezit. Kruski passt de bal zonder na te denken. Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański haalt uit met een fantastische trap. Kastner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka schiet op doel. Kastner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:2

20e minuut.
Colaianni probeert naar een medespeler te passen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu geeft de bal voor. Wilkojański is nu in balbezit. Wilkojański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rákos met de inworp. Colaianni probeert naar een medespeler te passen. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:3

32e minuut.
Fierka passt de bal zonder na te denken. Daar is Briscariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briscariu passt de bal zonder na te denken. Fierka is nu in balbezit. Fierka geeft een lange en hoge pass. Kastner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Merchel passt de bal zonder na te denken. Kruski speelt de bal door. Daar is Fierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fierka draait met de bal, schiet en ... Kastner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:4

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Notario Caro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruski speelt de bal door. Wilkojański is nu in balbezit. Wilkojański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fein geeft de bal voor. Inworp. Rákos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colaianni geeft een hoge lob. Wilkojański maakt een snoekduik en kopt de bal. Kastner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sądel rent richting de bal. Kruski onderschept slim de pass. Kruski met een sublieme pass. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.fidar 82%, WKS Zatorze 18%.
fc.fidar - WKS Zatorze 0:5

47e minuut.
Zwarra geeft een lange en hoge pass. Plumb verovert de bal door een tackle van achteren. Fierka rent richting de bal. Fierka haalt uit met een fantastische trap. Kastner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kastner trapt de bal weg van het doel. Colaianni kopt de bal weg. Kruski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wilkojański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkojański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kastner speelt de bal door. Kruski kopt de bal weg. Klungelig pakt Sądel de bal. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fierka stond buitenspel. Leśko komt het veld opgelopen. Bellistracci komt het veld opgelopen. Courtois komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Merchel de bal onder controle te krijgen. Jiljí bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiljí speelt de bal door. Wilkojański is nu in balbezit. Wilkojański draait met de bal, schiet en ... Courtois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fierka is nu in balbezit. Fierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:6

53e minuut.
Leśko rent richting de bal. Leśko probeert naar een medespeler te passen. Dressler heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu schiet op doel. Courtois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Briscariu met een snelle inworp. Colaianni rent richting de bal. Colaianni geeft een lange en hoge pass. Fierka springt en kopt de bal. Courtois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:7

60e minuut.
Kruski rent richting de bal. Kruski passt de bal in één keer door. Wilkojański is nu in balbezit. Fierka rent richting de bal. Fierka draait met de bal, schiet en ... Courtois bokst de bal weg. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rákos geeft de bal voor. Wilkojański kopt de bal weg. Klungelig pakt Fein de bal. Fierka is nu in balbezit. Fierka draait met de bal, schiet en ... Courtois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fierka rent richting de bal. Fierka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:8

68e minuut.
Colaianni passt de bal met de wreef. Briscariu rent richting de bal. Briscariu geeft de bal voor. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański schiet op doel. Courtois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Courtois met een sublieme pass. Cebulski rent richting de bal. Kruski onderschept slim de pass. Kruski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Sądel de bal. Courtois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Briscariu probeert naar een medespeler te passen. Fierka is nu in balbezit. Fierka haalt uit met een fantastische trap. Courtois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:9

81e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Briscariu met een sublieme pass. Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierka draait met de bal, schiet en ... Courtois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kruski passt de bal zonder na te denken. Colaianni probeert naar een medespeler te passen. Briscariu heeft problemen om de bal te vangen. Briscariu geeft een hoge lob. Fierka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Colaianni passt de bal zonder na te denken. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal met de wreef. Fierka is nu in balbezit. Fierka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Briscariu rent richting de bal. Briscariu met een sublieme pass. Fierka rent richting de bal. Fierka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.fidar - WKS Zatorze 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.fidar 71%, WKS Zatorze 29%.
fc.fidar - WKS Zatorze 0:10