Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri FC Krościenko Wyżne
2024 Tactiek wptd vol.1
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 70.2
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Anh Quyết passt de bal zonder na te denken. Melegrinis rent richting de bal. Melegrinis passt de bal in één keer door. Anh Quyết is nu in balbezit. Anh Quyết haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Belea speelt de bal door. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan passt de bal in één keer door. Anh Quyết rent richting de bal. Anh Quyết schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kiljan probeert naar een medespeler te passen. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mareczek krijgt een gele kaart. Anh Quyết raakt geblesseerd tijdens het duel. Pärna legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Harkály kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Kiljan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiljan geeft een lange en hoge pass. Moratón is nu in balbezit. Pärna verovert de bal door een tackle van achteren. Pärna draait met de bal, schiet en ... Harkály bokst de bal weg.

27e minuut.
Mareczek onderschept slim de pass. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan passt de bal zonder na te denken. Anh Quyết is nu in balbezit. Anh Quyết schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Formica. Anh Quyết is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belea met een snel genomen vrije trap. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết haalt uit met een fantastische trap. Harkály probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almanza is nu in balbezit. Almanza passt de bal met de wreef. Kiljan geeft een lange en hoge pass. Pärna springt en kopt de bal. Harkály bokst de bal weg.

43e minuut.
Belea speelt de bal door. Melegrinis rent richting de bal. Melegrinis probeert naar een medespeler te passen. Anh Quyết rent richting de bal. Anh Quyết schiet op doel. Harkály verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pärna rent richting de bal. Pärna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - FC Krościenko Wyżne 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 70%, FC Krościenko Wyżne 30%.
Roossoneri - FC Krościenko Wyżne 0:1

53e minuut.
Baptist is nu in balbezit. Baptist passt de bal in één keer door. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ... Ladner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roossoneri - FC Krościenko Wyżne 1:1

60e minuut.
Belea kopt de bal weg. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - FC Krościenko Wyżne 1:2

64e minuut.
Belea geeft de bal voor. Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiljan probeert naar een medespeler te passen. Anh Quyết bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết schiet op doel. Harkály verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Anh Quyết verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quyết verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Quyết schiet op doel. Harkály werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - FC Krościenko Wyżne 1:3

70e minuut.
Doeltrap. García Carreras komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Melegrinis rent richting de bal. Melegrinis passt de bal zonder na te denken. Belea probeert naar een medespeler te passen. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna schiet op doel. Harkály probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adamski komt het veld opgelopen. Lechantre komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Formica passt de bal met de wreef. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz passt de bal zonder na te denken. Lechantre rent richting de bal. Lechantre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - FC Krościenko Wyżne 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 71%, FC Krościenko Wyżne 29%.
Roossoneri - FC Krościenko Wyżne 2:3