Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:38
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: RAF ARENA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 34000
MILWALL KKS Kalisz
mil Tactiek 2LIGA2
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 76.2
average Schieten brilliant
excellent Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Fonseca geeft de bal voor. Zunge kan de bal niet met de borst controleren. Wielgus rent richting de bal. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Kalus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Ielcean speelt de bal door. Fonseca speelt de bal door. Wielgus heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus schiet op doel. Kalus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - KKS Kalisz 0:1

8e minuut.
Ingimundsson is nu in balbezit. Ingimundsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minh Quang de bal. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Caicedo geeft een hoge lob. Fonseca kopt de bal weg. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Caicedo passt de bal in één keer door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kalus bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fonseca neemt de hoekschop. Wielgus krijgt zijn hoofd ertegen. Kalus bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - KKS Kalisz 0:2

13e minuut.
Macchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchia passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Wielgus krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Lorenc passt de bal met de wreef. Macchia probeert naar een medespeler te passen. Fonseca is nu in balbezit. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Öztek rent richting de bal. Öztek speelt de bal door. Ingimundsson probeert naar een medespeler te passen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wielgus rent richting de bal. Zunge maakt een afschuwelijke overtreding. Wielgus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macchia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wielgus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - KKS Kalisz 0:3

31e minuut.
Ingimundsson geeft een hoge lob. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saarijoki de bal. Saarijoki haalt uit met een fantastische trap. Kalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - KKS Kalisz 0:4

37e minuut.
Ingimundsson passt de bal zonder na te denken. Fonseca speelt de bal door. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel. Kalus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wielgus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - KKS Kalisz 0:5

43e minuut.
Zunge geeft een hoge lob. Daar is Lorenc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson geeft een lange en hoge pass. Saarijoki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Ingimundsson is nu in balbezit. Ingimundsson speelt de bal door. Wielgus rent richting de bal. Wielgus schiet op doel. Kalus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - KKS Kalisz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 78%, KKS Kalisz 22%.
MILWALL - KKS Kalisz 0:6

48e minuut.
Zunge probeert de bal aan de voet te houden. Ingimundsson met een sublieme pass. Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca geeft de bal voor. Wielgus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - KKS Kalisz 0:7

55e minuut.
Fonseca heeft problemen om de bal te vangen. Fonseca met een sublieme pass. Zunge bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Kalus bokst de bal weg. Minh Quang rent richting de bal. Wielgus onderschept slim de pass. Ielcean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ielcean krijgt een gele kaart. Wielgus raakt geblesseerd tijdens het duel. Wielgus legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kalus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - KKS Kalisz 0:8

57e minuut.
Bağ passt de bal met de wreef. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wielgus de bal. Wielgus schiet op doel. Kalus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minh Quang is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Macchia passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ingimundsson met de inworp. Macchia rent richting de bal. Macchia met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - KKS Kalisz 0:9

75e minuut.
Wielgus kopt de bal weg. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal in één keer door. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Kalus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ingimundsson zal de hoekschop nemen. Daar is Zunge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ingimundsson neemt de hoekschop. Saarijoki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Macchia onderschept slim de pass. Macchia passt de bal in één keer door. Fonseca speelt de bal door. Wielgus heeft problemen om de bal te vangen. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 81%, KKS Kalisz 19%.
MILWALL - KKS Kalisz 0:9