Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wisła frysztak REAL Kalisz
utrzymanie 1 Tactiek Ex.532D
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
61.8 gemiddelde waardering 61.3
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Szlagor passt de bal zonder na te denken. Torres speelt de bal door. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz geeft een hoge lob. Kumaty krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - REAL Kalisz 0:1

5e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal met de wreef. Szlagor rent richting de bal. Szlagor geeft een hoge lob. Kumaty krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Majcherczyk geeft de bal voor. Szlagor rent richting de bal. Szlagor geeft een lange en hoge pass. Kumaty springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - REAL Kalisz 0:2

11e minuut.
Bilev geeft de bal voor. Cecchetti heeft problemen om de bal te vangen. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor schiet op doel. Jordán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Nathan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szlagor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torres geeft een hoge lob. Kumaty krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Szlagor speelt de bal door. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Degrasiński geeft de bal voor. Zénier kopt de bal weg. Gaucher kan de bal niet met de borst controleren. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Lean bokst de bal weg.

39e minuut.
Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk passt de bal zonder na te denken. Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński geeft de bal voor. Quispe krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lean trapt de bal weg van het doel. Ferretti Rigati geeft een hoge lob. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - REAL Kalisz 1:2

45e minuut.
Doeltrap. Mrożek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 56%, REAL Kalisz 44%.
wisła frysztak - REAL Kalisz 1:2

46e minuut.
Jurík komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kirienko rent richting de bal. Kirienko speelt de bal door. Jurík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wisła frysztak - REAL Kalisz 2:2

58e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres speelt de bal door. Szlagor rent richting de bal. Szlagor geeft de bal voor. Dutkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kumaty is nu in balbezit. Kumaty schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Szlagor is nu in balbezit. Szlagor passt de bal in één keer door. Dutkiewicz rent richting de bal. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty draait met de bal, schiet en ... Jordán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz rent richting de bal. Dutkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Zénier passt de bal zonder na te denken. Daar is Kirienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirienko passt de bal in één keer door. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Lean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Jordán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kumaty de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - REAL Kalisz 2:3

87e minuut.
Maltez is nu in balbezit. Maltez geeft de bal voor. Zénier is nu in balbezit. Zénier probeert naar een medespeler te passen. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 68%, REAL Kalisz 32%.
wisła frysztak - REAL Kalisz 2:3