Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Niedobczyce BobaS
IT Tactiek 5 defff
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
55.5 gemiddelde waardering 72.5
good Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Baytar kopt de bal weg. Omek rent richting de bal. Omek probeert naar een medespeler te passen. Morski rent richting de bal. Morski geeft een lange en hoge pass. Cwalina bokst de bal weg. Burzyński is nu in balbezit. Franus verovert de bal door een tackle van achteren. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:1

9e minuut.
Morski neemt vlug de vrije trap. Frej kopt de bal weg. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap. Cwalina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:2

13e minuut.
Viglietti kopt de bal weg. Flederis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duijm. Duijm krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Omek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morski heeft problemen om de bal te vangen. Morski geeft een lange en hoge pass. Considine krijgt zijn hoofd ertegen. Cwalina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:3

18e minuut.
Omek passt de bal in één keer door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Renard ... Strafschop! Renard krijgt een gele kaart. Franus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Considine legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cwalina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:4

20e minuut.
Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek geeft de bal voor. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Omek geeft de bal voor. Klungelig pakt De la Cruz de bal. Frej schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frej krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Considine heeft problemen om de bal te vangen. Renard is nu in balbezit. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:5

40e minuut.
Burzyński geeft een lange en hoge pass. Morski kopt de bal weg. Baytar bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine schiet op doel. Cwalina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 60%, BobaS 40%.
LKS Niedobczyce - BobaS 0:5

49e minuut.
Considine rent richting de bal. Renard legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Considine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Considine neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:6

51e minuut.
Considine rent richting de bal. Renard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Considine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Omek met een snel genomen vrije trap. Franus springt en kopt de bal. Paal!

55e minuut.
Renard is nu in balbezit. Considine verovert de bal door een tackle van achteren. Considine passt de bal zonder na te denken. Franus rent richting de bal. Franus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Buitenspel voor Duijm. Goede buitenspelval van de verdediging. Omek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Considine is nu in balbezit. Considine schiet op doel. Cwalina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:7

60e minuut.
Frej rent richting de bal. Morski is nu in balbezit. Morski probeert naar een medespeler te passen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine draait met de bal, schiet en ... Cwalina bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:8

61e minuut.
Inworp. Morski met een snelle inworp. Omek geeft een lange en hoge pass. Franus is nu in balbezit. Franus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:9

66e minuut.
Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios passt de bal met de wreef. Morski probeert naar een medespeler te passen. Considine rent richting de bal. Considine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Niedobczyce - BobaS 0:10

70e minuut.
Omek probeert naar een medespeler te passen. Morski rent richting de bal. Morski passt de bal zonder na te denken. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus schiet op doel. Cwalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Omek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Morski de bal. Morski met een sublieme pass. Frej is nu in balbezit. Frej haalt uit met een fantastische trap. Cwalina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

74e minuut.
De la Cruz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Duijm is nu in balbezit. Flederis geeft de bal voor. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burzyński met een sublieme pass. Omek bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus rent richting de bal. Franus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Omek geeft een lange en hoge pass. Franus kopt de bal weg. Considine is nu in balbezit. Frej is nu in balbezit. Frej draait met de bal, schiet en ... Cwalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Niedobczyce 70%, BobaS 30%.
LKS Niedobczyce - BobaS 0:10