Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PawkoTeam NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
ofensywa dla oka Tactiek NOWE P O G O 11
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 66.6
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


11e minuut.
Araos probeert naar een medespeler te passen. Zhak heeft problemen om de bal te vangen. Karwat is nu in balbezit. Zhak onderschept slim de pass. Zhak schiet op doel. Szwech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Politi passt de bal met de wreef. Aron is nu in balbezit. Hermann onderschept slim de pass. Hermann schiet op doel. Olszyna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:0

17e minuut.
Rosenberg geeft een hoge lob. Hermann kopt de bal weg. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Koczot speelt de bal door. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron begaat een overtreding. Aron krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot rent richting de bal. Furga onderschept slim de pass. Furga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PawkoTeam - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:1

31e minuut.
Opałka kopt de bal weg. Araos is nu in balbezit. Araos passt de bal met de wreef. Zhak rent richting de bal. Zhak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bokłaga verovert de bal door een tackle van achteren. Pyłko onderschept slim de pass. Pyłko met een sublieme pass. Furga rent richting de bal. Furga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Rosenberg geeft de bal voor. Daszek rent richting de bal. Daszek draait met de bal, schiet en ... Olszyna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PawkoTeam 43%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PawkoTeam - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:1

57e minuut.
Zhak rent richting de bal. Karwat onderschept slim de pass. Pyłko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pyłko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Opałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Opałka speelt de bal door. Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga draait met de bal, schiet en ... Szwech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg geeft de bal voor. Spaczyński is nu in balbezit. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann draait met de bal, schiet en ... Olszyna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 2:1

83e minuut.
Małysa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taranowicz komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rosenberg geeft een hoge lob. Politi onderschept slim de pass. Daar is Daszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermann rent richting de bal. Hermann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Chiţac geeft een lange en hoge pass. Rosenberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Marini de bal. Daszek is nu in balbezit. Daszek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PawkoTeam 37%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 63%.
PawkoTeam - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 2:1