Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Niño Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1477
Karales Rayo Manya
442_def_2023 Tactiek Amistoso
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 32.7
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Guzić verovert de bal door een tackle van achteren. Rusek rent richting de bal. Skakić maakt een afschuwelijke overtreding. Skakić krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Inworp. Zagórny met de inworp. Pravettoni rent richting de bal. Falcata onderschept slim de pass. Falcata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zamarchi is nu in balbezit. Zamarchi geeft een lange en hoge pass. Żmuda is nu in balbezit. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. Botezan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Żmuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusek onderschept slim de pass. Żmuda rent richting de bal. Żmuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 65%, Rayo Manya 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karales - Rayo Manya 0:0

47e minuut.
Pravettoni is nu in balbezit. Zamarchi onderschept slim de pass. Zamarchi geeft een lange en hoge pass. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Klungelig pakt Zagórny de bal. Zagórny geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jolović speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Inworp. Cruzata met een snelle inworp. Falcata is nu in balbezit. Falcata geeft de bal voor. Żmuda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zamarchi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kremblewski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kremblewski met een sublieme pass. Rusek is nu in balbezit. Rusek geeft de bal voor. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata geeft de bal voor. Botezan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Rusek verovert de bal door een tackle van achteren. Rusek probeert naar een medespeler te passen. Żmuda rent richting de bal. Żmuda schiet op doel. Botezan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cruzata rent richting de bal. Cruzata geeft een lange en hoge pass. Żmuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda haalt uit met een fantastische trap. Botezan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karales - Rayo Manya 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karales 56%, Rayo Manya 44%.
Karales - Rayo Manya 0:1