Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: biało*zieloni Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3129
biało*zieloni F.K. Mejtaš
bob Tactiek 433
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 46.4
average Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Juričić passt de bal met de wreef. Lužajić is nu in balbezit. Lužajić probeert naar een medespeler te passen. Przybyło heeft problemen om de bal te vangen. Przybyło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Juričić onderschept slim de pass. Juričić passt de bal met de wreef. Büyükşen is nu in balbezit. Jęsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęsiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lužajić passt de bal zonder na te denken. Juričić is nu in balbezit. Juričić met een sublieme pass. Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Roquim heeft problemen om de bal te vangen. Roquim passt de bal met de wreef. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Janovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Janovsky draait met de bal, schiet en ... De Bato bokst de bal weg.

43e minuut.
Roggero geeft de bal voor. Carrera rent richting de bal. Carrera speelt de bal door. Roquim is nu in balbezit. Roquim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 48%, F.K. Mejtaš 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biało*zieloni - F.K. Mejtaš 0:0

55e minuut.
Roquim kopt de bal weg. Janovsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera rent richting de bal. Carrera geeft een lange en hoge pass. Ros González maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Feliksiak rent richting de bal. Vondrášek begaat een overtreding. Feliksiak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De Bato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - F.K. Mejtaš 1:0

61e minuut.
Roggero speelt de bal door. Daar is Feliksiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jęsiak. Jęsiak krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Büyükşen speelt de bal door. Roggero rent richting de bal. Roggero probeert naar een medespeler te passen. Janovsky is nu in balbezit. Janovsky schiet op doel. De Bato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Marchioro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adacan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biało*zieloni - F.K. Mejtaš 1:1

85e minuut.
Mrówka rent richting de bal. Mrówka geeft een hoge lob. Büyükşen heeft problemen om de bal te vangen. Przybyło is nu in balbezit. Przybyło schiet op doel. Pietrkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 47%, F.K. Mejtaš 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biało*zieloni - F.K. Mejtaš 1:1