Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: real milf Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2589
real milf cataluniafc
prova2 Tactiek 4123
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.4 gemiddelde waardering 42.6
weak Schieten adequate
average Passen adequate
weak Verdedigen very good


8e minuut.
Daar is Saldarriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldarriaga geeft de bal voor. Hoe rent richting de bal. Hoe schiet op doel. Amalfitano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - cataluniafc 0:1

12e minuut.
Geri geeft een hoge lob. Saldarriaga kopt de bal weg. Papadogiannakis rent richting de bal. Papadogiannakis haalt uit met een fantastische trap. Amalfitano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - cataluniafc 0:2

20e minuut.
Saldarriaga is nu in balbezit. Saldarriaga probeert naar een medespeler te passen. Papadogiannakis heeft problemen om de bal te vangen. Papadogiannakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Ziętarski de bal. Abarjil onderschept slim de pass. Abarjil met een sublieme pass. Negris geeft de bal voor. Papadogiannakis krijgt zijn hoofd ertegen. Amalfitano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Hoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foufoulas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saldarriaga rent richting de bal. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real milf - cataluniafc 0:3

43e minuut.
Wołucki rent richting de bal. Negris bereikt de bal nog maar net als eerste. Negris geeft een lange en hoge pass. Papadogiannakis krijgt zijn hoofd ertegen. Amalfitano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milf 65%, cataluniafc 35%.
real milf - cataluniafc 0:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garthoff met een snelle inworp. Rubio Iniesta speelt de bal door. Kürti geeft een hoge lob. Wołucki kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Foufoulas passt de bal in één keer door. Lombana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombana probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saldarriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldarriaga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Saldarriaga passt de bal in één keer door. Papadogiannakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadogiannakis speelt de bal door. Hoe heeft problemen om de bal te vangen. Hoe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mora rent richting de bal. Mora speelt de bal door. Mudrák rent richting de bal. Hoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoe schiet op doel. Amalfitano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Lombana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foufoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rodríguez Ortega. Rodríguez Ortega krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora speelt de bal door. Hoe is nu in balbezit. Hoe geeft een hoge lob. Saldarriaga krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real milf 56%, cataluniafc 44%.
real milf - cataluniafc 0:3