Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stade Heusden Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4357
Stade Heusden Griffin Dark
neo attack Tactiek peper hells R
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 35.7
very good Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Dossche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Handenhoven is nu in balbezit. Van Handenhoven passt de bal zonder na te denken. Dossche bereikt de bal nog maar net als eerste. Dossche schiet op doel. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Doeltrap. Kaundjiev trapt de bal weg. Brecska kopt de bal weg. Newton controleert de bal met de borst. Newton geeft een hoge lob. Kaundjiev bokst de bal weg.

7e minuut.
Van Acker heeft problemen om de bal te vangen. Buttiens is nu in balbezit. Brecska onderschept slim de pass. Van Acker verovert de bal door een tackle van achteren. Van Acker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Van Acker probeert naar een medespeler te passen. Buttiens is nu in balbezit. Buttiens speelt de bal door. Cleymans is nu in balbezit. Cleymans draait met de bal, schiet en ... Alijagić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Buttiens verovert de bal door een tackle van achteren. Buttiens probeert naar een medespeler te passen. Van Acker is nu in balbezit. Van Acker draait met de bal, schiet en ... Alijagić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Marchand speelt de bal door. Newton met een sublieme pass. Dossche rent richting de bal. Van Handenhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Handenhoven draait met de bal, schiet en ... Kaundjiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gysbrecht is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Heusden - Griffin Dark 0:1

24e minuut.
Mens geeft een hoge lob. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruycker passt de bal in één keer door. Cleymans is nu in balbezit. Cleymans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bruycker is nu in balbezit. Van Handenhoven met een sublieme pass. Toomasson speelt de bal door. Cleymans is nu in balbezit. Cleymans draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Dover trapt de bal weg. Van Handenhoven kopt de bal weg. Mens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Newton is nu in balbezit. Newton draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Newton neemt de hoekschop. Klungelig pakt Dossche de bal. Marchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gysbrecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Handenhoven de bal. Van Handenhoven speelt de bal door. Newton rent richting de bal. Newton geeft een lange en hoge pass. Kaundjiev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade Heusden 50%, Griffin Dark 50%.
Stade Heusden - Griffin Dark 0:1

46e minuut.
Milosavljević komt het veld opgelopen. Knizia komt het veld opgelopen. Mihranyan komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kuypers passt de bal in één keer door. Belardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Milosavljević schiet op doel. Alijagić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Cleymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleymans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Toomasson passt de bal zonder na te denken. Bruycker geeft de bal voor. Milosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavljević draait met de bal, schiet en ... Alijagić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bruycker rent richting de bal. Cleymans is nu in balbezit. Bruycker geeft een lange en hoge pass. Milosavljević is nu in balbezit. Milosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Belardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De Canck kan de bal niet met de borst controleren. De Canck probeert naar een medespeler te passen. Milosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavljević haalt uit met een fantastische trap. Alijagić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stade Heusden - Griffin Dark 1:1

63e minuut.
Buttiens rent richting de bal. Brecska onderschept slim de pass. Brecska met een sublieme pass. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton haalt uit met een fantastische trap. Mihranyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Van Handenhoven speelt de bal door. Dossche is nu in balbezit. Dossche passt de bal zonder na te denken. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton geeft een lange en hoge pass. Mihranyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Brecska is nu in balbezit. Brecska geeft een hoge lob. Newton rent richting de bal. Newton geeft de bal voor. Kuypers maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vannuten rent richting de bal. Vannuten geeft een hoge lob. Cleymans kopt de bal weg. Milosavljević is nu in balbezit. Milosavljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Toomasson is nu in balbezit. Toomasson geeft een lange en hoge pass. Milosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavljević schiet op doel. Alijagić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stade Heusden - Griffin Dark 2:1

79e minuut.
Inworp. Bruycker met de inworp. Toomasson rent richting de bal. Toomasson geeft de bal voor. Milosavljević maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Canck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brecska bereikt de bal nog maar net als eerste. Milosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Milosavljević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gysbrecht heeft problemen om de bal te vangen. Gysbrecht passt de bal in één keer door. De Canck is nu in balbezit. De Canck geeft de bal voor. Milosavljević springt en kopt de bal. Alijagić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stade Heusden 46%, Griffin Dark 54%.
Stade Heusden - Griffin Dark 2:1