Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Motorek FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2292
Motorek FC Żuki Lubartów
xxx Tactiek att sr+ls
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 36.1
formidable Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Kościelny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinsø probeert naar een medespeler te passen. Pattavina is nu in balbezit. Pattavina schiet op doel. Naumiuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Żuki Lubartów 1:0

6e minuut.
Rajnič verovert de bal door een tackle van achteren. Rajnič geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jaracz de bal. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Żuki Lubartów 2:0

16e minuut.
Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina passt de bal in één keer door. Lüdemann met een sublieme pass. Klungelig pakt Năstăsescu de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Naumiuk bokst de bal weg.

24e minuut.
Kosgei is nu in balbezit. Kosgei geeft een lange en hoge pass. Năstăsescu kopt de bal weg. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chojna is nu in balbezit. Chojna geeft een lange en hoge pass. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Naumiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Makieła bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chojna met een snelle inworp. Steinsø geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Makieła de bal. Năstăsescu rent richting de bal. Makieła verovert de bal door een tackle van achteren. Steinsø rent richting de bal. Steinsø schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Steinsø passt de bal met de wreef. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Makieła begaat een overtreding. Năstăsescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steinsø komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rypkamito met een sublieme pass. Kościelny bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsø begaat een overtreding. Steinsø krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Szpiech met een snelle inworp. Kościelny controleert de bal met de borst. Kościelny speelt de bal door. Wyrozumski rent richting de bal. Wyrozumski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Steinsø de bal. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naumiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 40%, Żuki Lubartów 60%.
Motorek FC - Żuki Lubartów 2:0

46e minuut.
Ociepka komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Lüdemann passt de bal zonder na te denken. Pattavina rent richting de bal. Klungelig pakt Pattavina de bal. Pattavina probeert naar een medespeler te passen. Steinsø geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kosgei verovert de bal door een tackle van achteren. Kosgei probeert naar een medespeler te passen. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pattavina de bal. Pattavina geeft de bal voor. Naumiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rypkamito probeert naar een medespeler te passen. Steinsø rent richting de bal. Szucki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szucki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Steinsø is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steinsø zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jaracz rent richting de bal. Steinsø onderschept slim de pass. Steinsø passt de bal met de wreef. Pattavina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattavina haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Previti probeert naar een medespeler te passen. Chojna rent richting de bal. Chojna met een sublieme pass. Steinsø bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinsø geeft de bal voor. Naumiuk bokst de bal weg. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Żuki Lubartów 3:0

80e minuut.
Daar is Steinsø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościelny begaat een overtreding. Steinsø is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steinsø zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Năstăsescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pattavina geeft een hoge lob. Chojna is nu in balbezit. Makieła onderschept slim de pass. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pattavina probeert naar een medespeler te passen. Kosgei is nu in balbezit. Kosgei probeert naar een medespeler te passen. Pattavina rent richting de bal. Pattavina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 31%, Żuki Lubartów 69%.
Motorek FC - Żuki Lubartów 3:0