Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gambs de Weska Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2860
Gambs de Weska Night Night
4-4y2 Tactiek night-1
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.7 gemiddelde waardering 33.8
goed Schieten slecht
goed Passen redelijk
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Pavić trapt de bal weg. Statu kan de bal niet met de borst controleren. Statu passt de bal in één keer door. Muiños is nu in balbezit. Muiños schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas passt de bal zonder na te denken. Muiños rent richting de bal. Muiños haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lizusowicz probeert naar een medespeler te passen. Vulpeş is nu in balbezit. Moreno maakt een afschuwelijke overtreding. Moreno krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Adalı is nu in balbezit. Adalı passt de bal zonder na te denken. Diez rent richting de bal. Diez draait met de bal, schiet en ... Ramírez Brenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Night Night 0:1

22e minuut.
Madroño geeft een lange en hoge pass. Adalı kopt de bal weg. Madroño heeft problemen om de bal te vangen. Diez is nu in balbezit. Diez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Madroño rent richting de bal. Madroño geeft een lange en hoge pass. Diez geeft een lange en hoge pass. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Loch stond buitenspel. Madroño maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dueñas kopt de bal weg. Muiños is nu in balbezit. Muiños haalt uit met een fantastische trap. Pavić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quiroga heeft problemen om de bal te vangen. Muiños is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dueñas zal de hoekschop nemen. Muiños springt en kopt de bal. Pavić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Nebel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikabea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nebel krijgt een gele kaart. Pikabea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Moreno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vulpeş passt de bal met de wreef. Cobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobo passt de bal zonder na te denken. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch haalt uit met een fantastische trap. Ramírez Brenes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas geeft een hoge lob. Daar is Roßmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikabea rent richting de bal. Pikabea draait met de bal, schiet en ... Pavić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 33%, Night Night 67%.
Gambs de Weska - Night Night 0:1

49e minuut.
Cobo is nu in balbezit. Skaife verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Muiños bereikt de bal nog maar net als eerste. Muiños haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Roßmann geeft een lange en hoge pass. Dueñas rent richting de bal. Dueñas geeft de bal voor. Muiños rent richting de bal. Muiños haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pavić trapt de bal weg van het doel. Loch kopt de bal weg. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez haalt uit met een fantastische trap. Ramírez Brenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Night Night 0:2

67e minuut.
Ferrer Martinez met een sublieme pass. Muiños is nu in balbezit. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Night Night 1:2

69e minuut.
Villoria verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Villoria de bal. Villoria speelt de bal door. Pikabea rent richting de bal. Pikabea schiet op doel. Paal! Quiroga heeft problemen om de bal te vangen. Pikabea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikabea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Moreno passt de bal in één keer door. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas met een sublieme pass. Ferrer Martinez rent richting de bal. Ferrer Martinez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gambs de Weska - Night Night 2:2

76e minuut.
Statu probeert naar een medespeler te passen. Dueñas met een sublieme pass. Pikabea rent richting de bal. Muiños is nu in balbezit. Muiños haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pikabea is nu in balbezit. Pikabea passt de bal zonder na te denken. Muiños is nu in balbezit. Muiños draait met de bal, schiet en ... Pavić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - Night Night 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 21%, Night Night 79%.
Gambs de Weska - Night Night 3:2