Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Mrówkojad Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5086
Mrówkojad AroTeam
nowa taktyka Tactiek 2ATT
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 43.7
zeer goed Schieten zwak
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Akseki rent richting de bal. Dourado onderschept slim de pass. Spinu begaat een overtreding. Spinu krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Dourado onderschept slim de pass. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaquet maakt een afschuwelijke overtreding. Llaquet krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kozłowski met een sublieme pass. Andryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andryszak geeft de bal voor. Queirós krijgt zijn hoofd ertegen. Relicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - AroTeam 1:0

22e minuut.
Dourado passt de bal in één keer door. Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal geeft een hoge lob. Marcisz rent richting de bal. Marcisz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Relicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klungelig pakt Ormazábal de bal. Ormazábal met een sublieme pass. Queirós rent richting de bal. Queirós schiet op doel. Pinter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ormazábal zal de hoekschop nemen. Queirós krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ława geeft de bal voor. Roy geeft een hoge lob. Karpów heeft problemen om de bal te vangen. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz draait met de bal, schiet en ... Relicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Akseki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dourado onderschept slim de pass. Dourado speelt de bal door. Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal geeft een lange en hoge pass. Relicki bokst de bal weg. Bolovan is nu in balbezit. Marcisz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz haalt uit met een fantastische trap. Relicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - AroTeam 2:0

41e minuut.
Ława rent richting de bal. Ława geeft een lange en hoge pass. Fulczyk kopt de bal weg. Marcisz is nu in balbezit. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 39%, AroTeam 61%.
Mrówkojad - AroTeam 2:0

57e minuut.
Inworp. Llaquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spinu met een sublieme pass. Koniarek rent richting de bal. Koniarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Queirós is nu in balbezit. Queirós passt de bal in één keer door. Marcisz rent richting de bal. Andryszak rent richting de bal. Andryszak haalt uit met een fantastische trap. Relicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ława heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - AroTeam 3:0

67e minuut.
Karpów geeft een lange en hoge pass. Koniarek is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lidakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akseki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Karpów onderschept slim de pass. Andryszak rent richting de bal. Karpów begaat een overtreding. Karpów krijgt een gele kaart. Andryszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roy wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Koniarek passt de bal zonder na te denken. Dourado is nu in balbezit. Akseki onderschept slim de pass. Akseki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrówkojad - AroTeam 3:1

78e minuut.
Roy onderschept slim de pass. Spinu rent richting de bal. Spinu passt de bal met de wreef. Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koniarek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Andryszak geeft de bal voor. Queirós kopt de bal weg. Daar is Bolovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lidakis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spinu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spinu met een sublieme pass. Akseki is nu in balbezit. Akseki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ormazábal rent richting de bal. Ormazábal passt de bal in één keer door. Kozłowski speelt de bal door. Marcisz rent richting de bal. Marcisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrówkojad 55%, AroTeam 45%.
Mrówkojad - AroTeam 3:1