Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK STUMBRAS Sodininkas
tikimybe Tactiek sodas-33
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 38.9
adequate Schieten solid
good Passen adequate
average Verdedigen average


4e minuut.
Siemaszko onderschept slim de pass. Michniak verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een hoge lob. Dobek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

10e minuut.
Jiménez De León passt de bal in één keer door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal in één keer door. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tomajko passt de bal zonder na te denken. Ostroga is nu in balbezit. Ostroga speelt de bal door. Bellacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellacchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK STUMBRAS 54%, Sodininkas 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK STUMBRAS - Sodininkas 0:0

46e minuut.
Semper komt het veld opgelopen. Jančauskas komt het veld opgelopen. Caris komt het veld opgelopen. Nicolici komt het veld opgelopen. Pavlich komt het veld opgelopen. Gniza komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Caris controleert de bal met de borst. Gniza rent richting de bal. Gniza speelt de bal door. Michniak is nu in balbezit. Michniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Daar is Semper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogieł. Semper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palmer komt het veld opgelopen. van Schijndel komt het veld opgelopen. Preiano komt het veld opgelopen.

50e minuut.
van Schijndel is nu in balbezit. Semper bereikt de bal nog maar net als eerste. Semper geeft een lange en hoge pass. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gniza passt de bal met de wreef. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomajko is nu in balbezit. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Sodininkas 0:1

54e minuut.
Jančauskas is nu in balbezit. van Schijndel onderschept slim de pass. Caris is nu in balbezit. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walendzik komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ostroga probeert de bal met de borst te controleren. Caris is nu in balbezit. Caris passt de bal met de wreef. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel passt de bal zonder na te denken. Daar is Gniza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK STUMBRAS - Sodininkas 0:2

79e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş geeft de bal voor. Klungelig pakt Tomajko de bal. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel schiet op doel. Walendzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Semper is nu in balbezit. Semper met een sublieme pass. van Schijndel is nu in balbezit. Caris bereikt de bal nog maar net als eerste. Caris geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK STUMBRAS 50%, Sodininkas 50%.
FK STUMBRAS - Sodininkas 0:2