Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Grobari Arad Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 479
Grobari Arad U Tibeni
VDK Tactiek 433
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 29.5
solide Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu speelt de bal door. Puzzu is nu in balbezit. Daar is Puzzu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dimitrie rent richting de bal. Petcu onderschept slim de pass. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Puzzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Butulescu kopt de bal weg. Puzzu rent richting de bal. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzu verovert de bal door een tackle van achteren. Puzzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - U Tibeni 1:0

12e minuut.
Puzzu haalt uit met een fantastische trap. Airinei probeert de bal aan de voet te houden. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - U Tibeni 2:0

15e minuut.
Chiran passt de bal met de wreef. Velciu met een sublieme pass. Puzzu is nu in balbezit. Puzzu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - U Tibeni 3:0

22e minuut.
Puzzu kopt de bal weg. Petcu rent richting de bal. Petcu passt de bal met de wreef. Puzzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - U Tibeni 4:0

25e minuut.
Plewa onderschept slim de pass. Plewa speelt de bal door. Õispuu heeft problemen om de bal te vangen. Gruia is nu in balbezit. Gruia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Velciu speelt de bal door. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berescu. Berescu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Plewa verovert de bal door een tackle van achteren. Plewa probeert naar een medespeler te passen. Puzzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzu schiet op doel. Tofan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - U Tibeni 5:0

43e minuut.
Escartín kopt de bal weg. Butulescu rent richting de bal. Butulescu met een sublieme pass. Puzzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tofan trapt de bal weg. Plewa is nu in balbezit. Gruia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruia krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tofan trapt de bal weg van het doel. Plewa kopt de bal weg. Puzzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - U Tibeni 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobari Arad 33%, U Tibeni 67%.
Grobari Arad - U Tibeni 6:0

50e minuut.
Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Velciu de bal. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Puzzu rent richting de bal. Puzzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - U Tibeni 7:0

51e minuut.
Dimitrie passt de bal met de wreef. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Puzzu heeft problemen om de bal te vangen. Puzzu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cagnoni geeft de bal voor. Petcu speelt de bal door. Klungelig pakt Puzzu de bal. Butulescu rent richting de bal. Butulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Piţigoi rent richting de bal. Butulescu onderschept slim de pass. Butulescu probeert naar een medespeler te passen. Puzzu is nu in balbezit. Puzzu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Õispuu speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puzzu de bal. Puzzu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Plewa met een snelle inworp. Butulescu is nu in balbezit. Butulescu passt de bal in één keer door. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Tofan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grobari Arad - U Tibeni 8:0

87e minuut.
Gruia passt de bal met de wreef. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Chiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sorrentino met een harde bal richting middenveld. Butulescu met een sublieme pass. Puzzu rent richting de bal. Puzzu draait met de bal, schiet en ... Cestari probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grobari Arad 43%, U Tibeni 57%.
Grobari Arad - U Tibeni 8:0