Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OleOleOle Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5822
.:TheChoiceOfChampions:. FC Susanne
352 Tactiek susanne
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.3 gemiddelde waardering 36.2
very good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Poggi rent richting de bal. Heyerdahl onderschept slim de pass. Heyerdahl geeft een hoge lob. Cortez is nu in balbezit. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Komlosi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadarics met de inworp. Cortez rent richting de bal. Cortez geeft een hoge lob. Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gausdal rent richting de bal. Gausdal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - FC Susanne 1:0

21e minuut.
Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda geeft de bal voor. Gausdal is nu in balbezit. Gausdal haalt uit met een fantastische trap. Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - FC Susanne 2:0

33e minuut.
Uzunkalan verovert de bal door een tackle van achteren. Uzunkalan geeft een lange en hoge pass. MacGhee kopt de bal weg. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 36%, FC Susanne 64%.
.:TheChoiceOfChampions:. - FC Susanne 2:0

46e minuut.
Vilariño passt de bal zonder na te denken. Lira probeert de bal aan de voet te houden. Gausdal is nu in balbezit. Gausdal draait met de bal, schiet en ... Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hadarics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadarics met een sublieme pass. MacGhee speelt de bal door. Vilariño rent richting de bal. Vilariño haalt uit met een fantastische trap. De Carvalho bokst de bal weg.

58e minuut.
Hadarics probeert de bal met de borst te controleren. Hadarics passt de bal met de wreef. MacGhee met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
MacGhee is nu in balbezit. MacGhee geeft een hoge lob. Daar is Uzunkalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausdal rent richting de bal. Gausdal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - FC Susanne 3:0

65e minuut.
Cortez speelt de bal door. Hadarics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadarics geeft een hoge lob. Gausdal maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Poggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Uzunkalan heeft problemen om de bal te vangen. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb geeft de bal voor. Paal! Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - FC Susanne 4:0

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Heyerdahl de bal onder controle te krijgen. Hadarics is nu in balbezit. Hadarics speelt de bal door. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... Ţonea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Webb geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Uzunkalan de bal onder controle te krijgen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - FC Susanne 5:0

81e minuut.
Heyerdahl geeft een hoge lob. Woodhams probeert de bal aan de voet te houden. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... Ţonea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:TheChoiceOfChampions:. - FC Susanne 6:0

83e minuut.
Świtalski speelt de bal door. Buitenspel voor Vilariño. Goede buitenspelval van de verdediging. Berntsen neemt vlug de vrije trap. Gausdal rent richting de bal. Gausdal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:TheChoiceOfChampions:. 33%, FC Susanne 67%.
.:TheChoiceOfChampions:. - FC Susanne 6:0